Ο πιο σέξι υπουργός στον κόσμο είναι μόλις 29 ετών (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Οκτωβρίου 2014 17:35

Ο πιο σέξι υπουργός στον κόσμο είναι μόλις 29 ετών (εικόνες)

Μπορεί να μην έχει μπει καν ακόμα στα τριάντα, ωστόσο ο εντυπωσιακός Σουηδός κατέχει ήδη υψηλή θέση στην πολιτική σκηνή της χώρας του, ως Υπουργός Υγείας και Αθλητισμού.

Ο λόγος για τον 29χρονο Περ Γιόχαν Γκάμπριελ Γουίκστρομ, Σουηδό πολιτικό των Σοσιαλδημοκρατών, ο οποίος διατελεί Υπουργός Δημόσιας Υγείας, Υγείας και Αθλητισμού της Σουηδικής κυβέρνησης από το 2014.

Ο Γουίκστρομ ξεκίνησε την καριέρα του στη σουηδική Σοσιαλδημοκρατικό Νεολαία Συνασπισμού στην Κομητεία Βάστμαλαντ το 2006 και ήταν μέλος της εθνικής εκτελεστικής επιτροπής της νεολαίας πρωταθλήματος 2007-2011 και πρόεδρός της από το 2011, μέχρι να διοριστεί υπουργός το 2014.

Ως πρόεδρος, ο Γουίκστρομ ήρθε αρχικά αντιμέτωπος με την ηγεσία των Σοσιαλδημοκρατών με μια πρόταση για μια 90-ήμερη κρατική εγγύηση για τους νέους ανέργους το 2013. Η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από την ηγεσία του κόμματος, αλλά κέρδισε ακρόαση από αντιπροσώπους του Κογκρέσου και είναι τώρα μία από τις βασικές μεταρρυθμίσεις του υπουργικού συμβουλίου του Λοφβεν.


iefimerida


Φόρτωση…

Φόρτωση…