Τσιντικίδου: Με διέσυραν για ένα τσιγαριλίκι

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012 14:20

Τσιντικίδου: Με διέσυραν για ένα τσιγαριλίκι

Σε συνέντευξή της, που παραχώρησε αποκλειστικά στην εφημερίδα "Espresso" η Μαρίνα Τσιντικίδου, μίλησε για την εμπλοκή της σε μία από τις μεγαλύτερες υποθέσεις ναρκωτικών που συντάραξαν τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Η είδηση της εξάρθρωσης της συμμορίας έσκασε σαν βόμβα τον περασμένο Δεκέμβριο.

Από παρακολουθήσεις των αστυνομικών και τις τηλεφωνικές επικοινωνίες που κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ, προέκυψε ότι οι έμποροι οι οποίοι κινούνταν με υπερπολυτελή αυτοκίνητα Porsche, πήγαιναν σε σπίτια επωνύμων και έκαναν κατ΄οίκον παράδοση.

Μεταξύ των πελατών, επιχειρηματίες και γνωστά ονόματα της high society.

Ανάμεσα στους τηλεφωνικούς αριθμούς ήταν και αυτός της Μαρίνας Τσιντικίδου, που φέρεται να είχε κάποιες συνομιλίες με ένα από τα ηγετικά στελέχη της συμμορίας.

Μετά την κατάθεση της στο δικαστήριο, η πρώην Σταρ Ελλάς μίλησε στην εφημερίδα.

"Δεν έχω καμία σχέση με τη συμμορία με τα ναρκωτικά. Γνώρισα ένα παιδί, ο οποίος δεν είναι φίλος μου και ούτε γνωρίζω τι κάνει. Αυτός μου πρόσφερε ένα τσιγάρο. Αυτό είναι όλο και τίποτα περισσότερο. Ούτε παρήγγειλα ναρκωτικά, ούτε είχα δοσοληψίες με ανθρώπους που κάνουν εμπόριο".

Ακόμη, όπως είπε, θεωρεί ότι βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα, λόγω της ενασχόλησής της με την πολιτική.

"Το μεγαλύτερο λάθος μου ήταν που πριν από τρία χρόνια πήγα να ασχοληθώ με την πολιτική βάζοντας υποψηφιότητα για βουλευτής με το κόμμα της ΝΔ... Κάτι όμως που, όπως φαίνεται δεν ήταν αρεστό σε κάποιους που μόλις άκουσαν ότι εμπλέκομαι στην υπόθεση με τα ναρκωτικά πέταξαν τη σκούφια τους και άρχισαν να με κάνουν κομματάκια! Κανιβαλίστηκα πάρα πολύ άσχημα και το όνομά μου διασύρθηκε στο στόμα και την πένα του κάθε ηλίθιου", είπε.

Η δίκη της υπόθεσης συνεχίζεται και την Παρασκευή αναμένεται να αρχίσουν οι απολογίες των μελών του κυκλώματος.

πηγή: