Πάτρα : Γυμνές κομμώτριες με μισθό 2.000 ευρώ!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014 11:19

Πάτρα : Γυμνές κομμώτριες με μισθό 2.000 ευρώ!

Τα πιο σέξι... ψαλίδια της Ελλάδας αναλαμβάνουν δράση σε λίγο καιρό στην Πάτρα! Πρόκειται για το πρώτο κομμωτήριο στη χώρα μας, στο οποίο θα σας φροντίζει το έμπειρο προσωπικό, το οποίο όμως θα φορά μόνο τα... απαραίτητα! Πανέμορφες και καλλίγραμμες κομμώτριες, αλλά και κούκλοι καλογυμνασμένοι κομμωτές θα χτενίζουν και θα κουρεύουν φορώντας τα σέξι εσώρουχά τους, προκαλώντας... ταχυκαρδίες στους πελάτες - άνδρες και γυναίκες!

Το πρώτο κομμωτήριο με sexy κομμώτριες και κομμωτές θα ανοίξει προσεχώς τις πόρτες του στο κέντρο της αχαϊκής πρωτεύουσας (πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων). Μόνο με ραντεβούΗ ιδέα του νέου αυτού επιχειρηματικού εγχειρήματος ανήκει στον πολύ γνωστό Πατρινό επιχειρηματία (διαθέτει καταστήματα με ερωτικά βοηθήματα) Αγγελο Νιφόρο. Από τα μαγαζιά του έχει περάσει σχεδόν η μισή δυτική Ελλάδα και τώρα που αποφάσισε να επεκταθεί επιχειρηματικά και στον χώρο της κομμωτικής, σίγουρα θα περάσει και η υπόλοιπη μισή!

Το sexy strip κομμωτήριο θα λειτουργεί μόνο με ραντεβού σε κτίριο επί της οδού Ρήγα Φεραίου, στο οποίο τα συνεργεία δουλεύουν πυρετωδώς ώστε όλα να είναι έτοιμα εγκαίρως. Το μόνο που λείπει προς το παρόν είναι το... προσωπικό. Ετσι, ο δαιμόνιος επιχειρηματίας δημοσίευσε σε τοπικές αλλά και αθηναϊκές εφημερίδες αγγελία με την οποία αναζητεί όμορφες κομμώτριες και κομμωτές, προκειμένου να πλαισιώσουν το πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα κομμωτήριό του. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του «καυτού» κομμωτηρίου υπόσχεται και μεγάλο μισθό σε όσους και όσες έχουν καλή εξωτερική εμφάνιση με γνώσεις κομμωτικής και ζητούν εργασία.
Η αγγελία που δημοσίευσε γράφει τα εξής: «Ψάχνεις δουλειά και είσαι κομμώτρια; Τότε έλα σε εμάς για να εργαστείς στο πιο hot κομμωτήριο της Πάτρας. Αμοιβή 1.500-2.000 ευρώ. Θα επιλέξουμε με βάση την εξωτερική εμφάνιση. Με πτυχίο κομμωτικής. Μόνο για άνδρες!» Στην ίδια εφημερίδα υπάρχει και δεύτερη αγγελία που αναζητεί κομμωτές: «Ζητούνται εμφανίσιμα αγόρια, άνω των 18 ετών, με γνώσεις γυναικείας κομμωτικής για να εργαστούν στο πιο hot κομμωτήριο της Πάτρας. Μέχρι 2.000 ευρώ τον μήνα ο μισθός». Ηδη στα χέρια του ιδιοκτήτη έχουν φτάσει δεκάδες βιογραφικά και αιτήσεις από ενδιαφερόμενους και ενδιαφερόμενες που περνούν από οντισιόν. «Γίνεται χαμός. Νέες κομμώτριες και κομμωτές θέλουν να εργαστούν. Αυτή τη στιγμή είμαστε στο στάδιο της επιλογής» σημείωσε ο Αγγελος Νιφόρος.
Ο Πατρινός επιχειρηματίας, που μέσα στην κρίση θέλησε να προβεί σε αυτό το τολμηρό εγχείρημα, δεν είναι άλλος από τον κ. Αγγελο. Τον «βασιλιά» των sex shop που λειτουργούν στην Πάτρα εδώ και 14 ολόκληρα χρόνια, αφού είναι ο μοναδικός ιδιοκτήτης τριών τέτοιων, με το πρώτο, το οποίο ο ίδιος αποκαλεί «στέκι του έρωτα», στη γωνία Γεροκωστοπούλου και Ρήγα Φεραίου, στον πρώτο όροφο. «Η ερωτική ζωή των Πατρινών είναι πολύ ανοιχτή, το γουστάρουν το σεξ, έχουν τα βίτσια τους κι εμείς τους δίνουμε αυτό που θέλουν. Το μαγαζί είναι το στέκι του έρωτα, κάποιοι το αποκαλούν "ναό του έρωτα", έχουμε μόνιμους πελάτες εδώ και 14 χρόνια» ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στην «Espresso».
Πώς πήρε όμως την απόφαση να δημιουργήσει και το «καυτό» κομμωτήριο; «Η ιδέα τριγύριζε στο μυαλό μου εδώ και πέντε χρόνια. Τελικά με τους συνεργάτες μου ταξιδέψαμε στο Βερολίνο και σε άλλες πόλεις της Ευρώπης και είδαμε πώς λειτουργούν τέτοιου είδους κομμωτήρια». 

Μεγάλη ανταπόκριση«Πρόκειται για κάτι πρωτότυπο, που αποφασίσαμε να φέρουμε στην Πάτρα» αποκάλυψε και πρόσθεσε: «Σε πρώτη φάση θα έχουμε δύο κομμώτριες και δύο κομμωτές. Στην πορεία θα δούμε, αν υπάρχουν προϋποθέσεις, θα προσλάβουμε και άλλους».

Οσο για το αν θα έχει ανταπόκριση; Ο κ. Αγγελος το θεωρεί σχεδόν σίγουρο καθώς, όπως λέει: «Κρίνοντας από τα ραντεβού που έχουμε ήδη κλείσει από τώρα η ανταπόκριση θα είναι μεγάλη». Σε αυτό θα συμβάλουν άλλωστε και οι καλές τιμές, καθώς το κούρεμα με το λούσιμο θα κυμαίνεται στα 15 ευρώ, δηλαδή τιμές κανονικού κομμωτηρίου.Γιούλη ΣταρίδαΜια έξυπνη ιδέα που ξεκίνησε ατο 2010 από την Αυστραλία
ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ από άντρες για άντρες, το πρώτο κομμωτήριο με τόπλες κομμώτριες άνοιξε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας το 2010, δημιουργώντας μια τάση που εξαπλώθηκε γρήγορα σε διάφορα μέρη του κόσμου. Η ιδέα ανήκε στον 26χρονο Βότγιεκ Βασιλέφσκι, ο οποίος χρειάστηκε δεκαοκτώ μήνες προκειμένου να την υλοποιήσει, καθώς δεν του ήταν εύκολο να βρει τέσσερις κομμώτριες πρόθυμες να μείνουν ημίγυμνες προτού πιάσουν ψαλίδια. 

Οταν τελικά στελέχωσε το κομμωτήριό του, που φέρει την ονομασία «Hotcuts», δικαιώθηκε για την επιμονή του. «Οι δουλειές πάνε περίφημα. Το τηλέφωνο δεν σταματά να χτυπά. Δεν εκπλήσσομαι όμως. Είναι υπέροχα κορίτσια» δήλωσε χαρακτηριστικά. Η φήμη του «Hotcuts» εξαπλώθηκε σύντομα και στο Μπρισμπέιν, όπου πριν από περίπου δύο χρόνια άνοιξε το «Barber Babes», με εξίσου μεγάλη επιτυχία. Πολλοί από τους πελάτες του ζουν σε άλλες πόλεις, ωστόσο είναι διατεθειμένοι να κάνουν λίγα παραπάνω χιλιόμετρα προκειμένου να τους περιποιηθούν τα τόπλες κορίτσια του κομμωτηρίου, φορώντας μόνο ένα σορτσάκι ή το εσώρουχό τους.
Στην Ευρώπη, την ιδέα ενός κομμωτηρίου με ελαφρά ενδεδυμένο προσωπικό λανσάρισε πρώτο το «Hotcuts Αμβούργο» το 2006, με τη διαφορά ότι οι κοπέλες που εργάζονται εκεί δεν είναι τόπλες, αλλά φορούν μικροσκοπικά μπικίνι. Αντίστοιχα, στις ΗΠΑ τον τίτλο του «Χιου Χέφνερ των κομμωτών» έχει ο 29χρονος Τζεφ Βούλκαν από το Λονγκ Μπιτς, ο οποίος άνοιξε το «Bikini Barbers» τον Φεβρουάριο του 2011. 


Οπως προδίδει και το όνομα της επιχείρησης, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν το κούρεμα ή το ξύρισμά τους στα χέρια έμπειρων κομμωτριών με μαγιό. Στην κάθε άλλο παρά συντηρητική Βρετανία, αντιθέτως, όλες οι απόπειρες λανσαρίσματος του νέου trend ναυάγησαν, καθώς βρήκαν μπροστά τους φεμινιστικές οργανώσεις, αγανακτισμένους πολίτες, αλλά και τα τοπικά σωματεία κομμωτών που εναντιώνονταν στην ιδέα ενός «γυμνού κομμωτηρίου». Το 2011 μάλιστα μια τέτοια απόπειρα στο Νόργουιτς είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ακόμη και γκρουπ στο facebook με όσους τάσσονταν εναντίον.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη




00 inkefalonia general ad 300X250