Γάμος €2.000.000 στη Μύκονο με Ρωσίδες καλλονές, σαμπάνιες και χρυσή ανθοδέσμη – (video)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014 13:12

Γάμος €2.000.000 στη Μύκονο με Ρωσίδες καλλονές, σαμπάνιες και χρυσή ανθοδέσμη – (video)

Στιγμές χλιδής και αίγλης έζησε για ακόμη μια φορά η Μύκονος, καθώς το πάρτι που ακολούθησε τον γάμο της κόρης του Ρώσου τραπεζίτη Σεργκέι Σεκλάνοβ στην Ελιά ήταν… αυτοκρατορικό.

Σύμφωνα με το Mykonoslivetv, οι διακόσιοι φίλοι του ζευγαριού, που κατέφτασαν με ναυλωμένη πτήση τσάρτερ με έξοδα του μεγιστάνα από την Ρωσία αλλά και ιδιωτικά learjet, απόλαυσαν μια φαντασμαγορική βραδιά που θα τους μείνει αξέχαστη.

Ο χώρος της γαμήλιας δεξίωσης συνολικής έκτασης 1000 τετραγωνικών μέτρων, για το στήσιμο του οποίου χρησιμοποιήθηκαν 17 μεγάλες νταλίκες, είχε φωτιστεί απ” άκρη σ” άκρη, ενώ τα φωτορυθμικά και τα ειδικά λέιζερ δημιούργησαν ένα μαγευτικό σκηνικό. Δύο γνωστές στην Ρωσία μουσικές μπάντες και ο γερόλυκος της ροκ Κρις Νόρμαν ανέβηκαν στην σκηνή και τραγούδησαν.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι κατανάλωσαν 150 κιλά φρέσκο αστακό, 1500 μπουκάλια πανάκριβη σαμπάνια και 100 κιλά λαχταριστή τούρτα, λικνίστηκαν στους ρυθμούς της μουσικής μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Εντύπωση προκάλεσε η ανθοδέσμη από φύλλα χρυσού που πρόσφερε ο γαμπρός Γιούρι Κορόλεφ στην νύφη Εκατερίνα Σεκλάνοβα, ενώ από το πάρτι δεν έλειψαν τα παρατράγουδα. Όταν οι νεόνυμφοι έκοψαν την γαμήλια τούρτα, ο γαμπρός «έλουσε» την νύφη με σαμπάνια, ενώ κομμάτια από την τούρτα εκσφενδονίζονταν προς πάσα κατεύθυνση. Όσο για τον λογαριασμό; Υπολογίζεται ότι το γαμήλιο πάρτυ κόστισε στον γαλαντόμο Ρώσο επιχειρηματία κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ!

https://youtu.be/VlCifSM6L10

verysorry