Ποιο ζώδιο είναι ο ιδανικός σύντροφος για σένα;

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014 12:32

Ποιο ζώδιο είναι ο ιδανικός σύντροφος για σένα;

Σε ποιον οίκο του ωροσκοπίου σου βρίσκεται ο Ήλιος του συντρόφου σου και πώς αυτό επηρεάζει τη σχέση σου;Ο Ήλιος είναι η κινητήριος δύναμη, μας δίνει λάμψη και αυτοπεποίθηση, είναι το «εγώ» μας. Ένας δυνατός Ήλιος σε ένα δυνατό οίκο είναι δείκτης θετικής συμβατότητας. Βάση οικοθεσίας του μπορούμε να δούμε πόσο ταιριάζει ο σύντροφός μας με μας και το αντίστροφο. Ο Ήλιος του προσώπου που αγαπάς φωτίζει ένα συγκεκριμένο τομέα της ζωής σου, αυτόν που εκπροσωπεί ο αντίστοιχος αστρολογικός σου οίκος.Κάνε κλικ εδώ, συμπλήρωσε τα στοιχεία με την ημερομηνία και ώρα γέννησης και δες το χάρτη σου. Σημείωσε σε ποιον οίκο (από τους 12) είναι το ζώδιο του συντρόφου σου (ο ήλιος του) και κατόπιν κάνε την ίδια διαδικασία με τον αστρολογικό χάρτη του συντρόφου σου. Τώρα γνωρίζεις σε ποιον οίκο είναι ο ήλιος τόσο στο δικό σου χάρτη όσο και στο δικό του, και μπορείς να διαβάσεις τις αναλύσεις που σε αφορούν.Σε ποιον τομέα λοιπόν πέφτει ο Ήλιος του συντρόφου σου ή το αντίθετο;Ο Ήλιος του ενός στον 1ο οίκο του άλλου (ωροσκόπος)Εδώ εξαρχής ο ένας τραβάει την προσοχή του άλλου, ο ένας ενισχύει το εγώ του άλλου, του προσφέρει αναγνώριση και αποδοχή. Η αγάπη εκείνου που έχει τον Ήλιο στον 1ο οίκο του συντρόφου του είναι δεδομένη και ο άλλος είναι ανοιχτός και δεκτικός. Υπάρχει συντροφικότητα και έκφραση συναισθημάτων και από τις δυο πλευρές. Αυτός που έχει τον Ήλιο βοηθάει το ταίρι του να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του ενώ και ο ίδιος αισθάνεται ζωντανός και σημαντικός. Υπάρχει αρμονία και συμβατότητα στη σχέση, ο καθένας αναδεικνύει τα ταλέντα του. Ο Ήλιος σε κάνει να αισθάνεσαι σπουδαίος και συ τον κάνεις να αισθάνεται περήφανος. Υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία στο χαρακτήρα και ξεπερνιούνται εύκολα τυχόν εμπόδια στην επικοινωνία. Όλα εξελίσσονται γρήγορα και αυτό βέβαια εγκυμονεί κινδύνους καθότι έχουμε την ψευδαίσθηση πως έχουμε βρει το ιδανικό ταίρι. Σ’αυτή τη θέση, θα πρέπει και η υπόλοιπη συναστρία να είναι ευνοϊκή για να μην απογοητευτούμε.

Ο Ήλιος του ενός στον 2ο οίκο του άλλου
Εδώ μάλλον υπάρχει κάποιο όφελος στη σχέση. Μπορεί αυτός που έχει τον Ήλιο στο 2ο οίκο του συντρόφου του να αισθάνεται πως ο άλλος τον μεταχειρίζεται για να αποκομίσει κάτι. Αυτό το κάτι μπορεί να είναι συναισθηματική ή υλική ασφάλεια. Αυτή η σχέση μάλλον χαρακτηρίζεται κτητική ως και ασφυκτική. Υπάρχει έντονη ερωτική διάθεση αρκεί να μην αντιμετωπίζεις τον άλλο σαν ιδιοκτησία σου. Εδώ τα μέλη ξοδεύουν πολύ χρόνο για να κερδίσουν υλικά αγαθά ενώ παράλληλα καλύπτονται και συναισθηματικά. Ο Ήλιος δίνει ένα αίσθημα ασφάλειας, σε βλέπει και σε αντιμετωπίζει σοβαρά από την πρώτη στιγμή που σε γνώρισε, σε βοηθάει να χτίσεις ένα σύστημα αξιών ενώ μπορεί να σε ενισχύσει και οικονομικά. Σου ενισχύει επίσης την αυτοπεποίθηση. Θέλει οπωσδήποτε να σε κατακτήσει και συ ή θα δημιουργήσεις μαζί του μια σχέση κτητική-χειριστική ή μια σχέση που θα προχωράει με αργά αλλά σταθερά βήματα. Πιθανό σενάριο είναι αυτός που έχει τον 2ο οίκο να προσπαθήσει να χειραγωγήσει και να περιορίσει τον άλλο, να τον θεωρήσει μόνο δικό του. Πρέπει όμως να κατανοήσει πως αυτό που μπορεί να έχει είναι συναισθήματα και υποστήριξη για να κρατήσει αυτή η σχέση για πάντα. Διαφορετικά, θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα.Ο Ήλιος του ενός στον 3ο οίκο του άλλουΗ σχέση αυτή κυλά αβίαστα, με ευκολία, καθώς το άτομο που δέχεται τον Ήλιο του συντρόφου του αισθάνεται πως του ξυπνά συνεχώς το ενδιαφέρον. Η σχέση αυτή μπορεί να είναι εγκεφαλική και όχι ιδιαίτερα συναισθηματική, να είναι επιφανειακή καθώς αυτός που δέχεται τον Ήλιο του άλλου μπορεί να πάρει την κατάσταση ανάλαφρα. Μετακινήσεις, συζητήσεις και νοητικές λειτουργίες προμηνύονται στο ζευγάρι. Υπάρχουν καλή επικοινωνία, κοινά ενδιαφέροντα, ταξίδια και πολλές συζητήσεις. Ο ένας διευρύνει τους ορίζοντες του άλλου. Μπορεί και να γνωρίζεστε από τα σχολικά σας χρόνια. Αυτός που έχει τον Ήλιο έχει πολύ καλές σχέσεις με τους συγγενείς και τα αδέρφια του άλλου. Αυτή η θέση δεν είναι ικανή από μόνη της για την εξέλιξη μιας σχέσης. Η καλή επικοινωνία βοηθάει την απόκτηση νέων γνώσεων και ενδιαφερόντων. Αν δεν ενεργοποιούνται και άλλοι σημαντικοί οίκοι, αυτή η σχέση μπορεί να παραμείνει φιλική.

Ο Ήλιος του ενός στον 4ο οίκο του άλλου
Σ’αυτή τη σχέση υπάρχει έντονο δέσιμο και υποστήριξη. Ο Ήλιος προστατεύει το σύντροφό του, τον στηρίζει σε κάθε κατάσταση. Δημιουργείται κάποια συναισθηματική εξάρτηση καθώς αυτός που δέχεται τον Ήλιο στον 4ο οίκο του δένεται και επαφίεται τρομερά σ’αυτόν, γίνεται ευαίσθητος σε κάθε συμπεριφορά. Η σχέση αυτή είναι τρυφερή και αυθόρμητη ως παιδική και η λογική υποχωρεί ακόμα και όταν είναι απαραίτητη. Η απόκτηση οικογένειας, η απόκτηση απογόνων ή η δημιουργία του δικού σας χώρου γίνονται αισθητά. Όφελος μπορεί να υπάρξει και από ακίνητη περιουσία. Υπάρχει έντονα η αίσθηση της οικειότητας, μια ευχάριστη και αρμονική συμβίωση. Αυτός που έχει τον 4ο οίκο αισθάνεται είτε ήρεμος είτε πως απειλείται. Θέλει να πλησιάσει το ταίρι του αλλά νιώθει ανασφάλεια που αγγίζει τον συναισθηματικό πανικό καθότι ο Ήλιος φέρνει στην επιφάνεια ότι πιο βαθύ υπάρχει μέσα του. Η σχέση αυτή είναι σημαντική, καρμική και αν τελειώσει, αφήνει βαθιές πληγές. Συνήθως όμως καταλήγει σε γάμο.
 
missbloom



00 inkefalonia general ad 300X250