"50 Αποχρώσεις του Γκρι": περισσότερα σέξι μυστικά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Αυγούστου 2014 14:44

"50 Αποχρώσεις του Γκρι": περισσότερα σέξι μυστικά

Ξεκινώντας το δεύτερο μέρος των sex tips, εμπνευσμένα από την ερωτική ιστορία του κυρίου Γκρέι, θυμήσου πως ο Κρίστιαν είναι στο βιβλίο ένας dom, αφέντης που η Αναστασία aka Άννα γίνεται η sub του, η ερωτική υπηρέτριά του.

Εσείς, στα δικά σας παιχνίδια, μπορείτε να πηγαίνετε το θέμα, όσο μακρυά θέλετε αλλά χωρίς τις ακρότητες του σαδομαζοχισμού. Εκεί, ο στόχος είναι η πρόκληση πόνου με απώτερο σκοπό την ερωτική απόλαυση. Στο δικό σας κρεβάτι, ο πόνος θα φτάνει μέχρι εκεί που επιθυμείτε. Και εξηγούμε θα:

Δέστε τους: μια γραβάτα, ένα μεταξωτό μαντήλι, μπορεί να γίνει το εργαλείο ηδονής σας. Δέσε του τα χέρια και περιποιήσου τον, χωρίς εκείνος να μπορεί να σε αγγίξει. Προτεινόμενο για την περίσταση: ένα ωραιότατο στριπτίζ ή ένα ωραιότατο στοματικό, θα λιώσει από πόθο.

Μάτια ερμητικά κλειστά ή αλλιώς το παιχνίδι της τυφλόμυγας. Αντί να ντρέπεσαι για τα προσόντα σου και να προτιμάς να κάνεις σεξ με κλειστά όλα τα φώτα, επένδυσε σε μια καλή μάσκα, την οποία θα του φορέσεις για πιο πικάντικο σεξ. Η εναλλακτική: μάτια ερμητικά ανοιχτά. Ο Κρίστιαν ζητά από την Άννα να έχει διαρκώς ανοιχτά τα μάτια της σε όλη τη διάρκεια του σεξ. Η συνεχής οπτική σεξουαλική διέγερση, μπορεί να φτάσει την λίμπιντό σας σε επίπεδα πρωτόγνωρα. Εσύ απλά, θα πρέπει να σταματήσεις να αγχώνεσαι για περιττά σου κιλά.

Τον πήρες τον ρόλο: το παιχνίδι των ρόλων, μπορεί να γίνει αφορμή για να εκπληρώσετε τις πιο κρυφές σας φαντασιώσεις. Επενδύστε σε κοστούμια, φανταστικές καταστάσεις και δεν θα το μετανιώσετε. Αν είστε στην αρχή της σχέσης, ικανοποιήστε με ρέγουλα τις φαντασιώσεις σας. Δεν θέλουμε ένας από τους δύο να φοβηθεί ή να βγάλει τα λανθασμένα συμπεράσματα.

Μια νέα στάση: πάρτε το Κάμα Σούτρα ανά χείρας και δοκιμάστε μια νέα στάση, κάθε μέρα ή κάθε εβδομάδα ή κάθε μήνα. Ακόμα και να μην την καταφέρετε τέλεια, θα σας μείνει η χαρά της προσπάθειας!

Φέρτε το φαγητό στο κρεβάτι. Οι 9 ½ Εβδομάδες τώρα επιστρέφουν. Σαντιγί, σοκολάτα- όχι καυτή- ζαχαρωτά και σιρόπια, κατεβαίνουν εκεί χαμηλά ή στην περιοχή του στήθους και στουςε ανοιχτόμυαλους χαρίζουν οργασμούς!

Στο καθρέφτη: πέσε στα τέσσερα κι άφησε τον να γίνει ο αφέντης σου με όπλο την θέα του καθρέφτη μπροστά σας. Οι γωνίες οπτικής θα σας ενθουσιάσουν.

-Ελεύθερα πιασίματα, δαγκώματα, πιπιλιές, και γενικά όποιο τρικ μπορεί να βάλει όλες τις αισθήσεις στο παιχνίδι.

Η παρουσία μετράει: μην εμφανίζεσαι διαρκώς μπροστά του με την πιτζάμα. Εκεί θα παίξετε τις 50 αποχρώσεις της μαυρίλας. Ντύσου σέξι, επένδυσε στα ψηλοτάκουνα- ναι και μέσα στο σπίτι, φτιάξε μαλλί και βάψου έντονα! Όσο για τα υφάσματα, σατέν και δέρμα κυριαρχούν- τίμησέ τα!.

Πάρε τον έλεγχο: οι άντρες όπως ο Γκρέι, θέλουν και να τους ελέγχεις. Φαντάσου πόσο θα τον ανάψεις αν εσύ του δίνεις εντολές για το τι θα σου κάνει στο σεξ. Προπονήσου και οδήγησέ τον στην ηδονή σου. Ναι, κάποια πράγματα εννοούνται αλλά θα κάνεις τη διαφορά αν τον ενημερώσεις για το τι θα κάνεις σε 2 λεπτά στο πέος του.

Ξυλιές: μια ξυλιά ποτέ δεν έβλαψε κανένας. Εσείς οι δυο μπορείτε να κάνετε αυτό που σας αρέσει με όσο πόνο σας αρέσει, αρκεί να έχετε δικλείδα ασφαλείας στην ανοχή πόνου, όπως ο Γκρέι με την Άννα, μια λέξη, έναν ήχο που να προειδοποιεί πως πρέπει να σταματήσετε.

Οι προφυλάξεις πάνω απ' όλα. Ο κύριος Γκρέι πηγαίνει την Άννα στον καλύτερο γυναικολόγο για να της χορηγήσει αντισυλληπτικά ενώ σε κάθε κεφάλαιο του βιβλίου που ετοιμάζεται για σεξουαλική δράση, ανοίγει και ένα προφυλακτικό.


Τα ζόρικα:

-Αγαπημένη στάση του Γκρέι είναι το σεξ στα τέσσερα, με εκείνον να τραβάει όσο πιο δυνατά μπορεί την γαλλική κοτσίδα της Άννας.

-Σε μια σκηνή, ο Γκρέι τοποθετεί στον κόλπο της Άννας 2 μεταλλικές μπάλες, ένα sex toy, οι οποίες ενεργοποιούνται καθώς περπατά εκείνη.

-Σε μία από τις ερωτικές σκηνές του βιβλίου, ο Γκρέι δένει τα χέρια της Άννας πισθάγκωνα με την γραβάτα του και της κάνει έρωτα στα τέσσερα.

-Σε άλλη σκηνή θέλει να κάνουν σεξ πάνω στο πιάνο του.

Εσύ να τα κάνεις όλα αυτά; Ναι και μην βαριέσαι! Να έχεις υπόψη σου ότι την τριλογία των Grey εμπνεύστηκε η E.L. James, νοικοκυρά στο επάγγελμα- και δεν την λες και κούκλα- και τα κιλά της έχει και την φατσούλα της την περίεργη.

Ταινίες προς έμπνευση: ΜΑΤΙΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ - Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ