Πάτρα : Έκαναν SEX σε κεντρικό δρόμο και χαιρετούσαν τους περαστικούς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014 11:11

Πάτρα : Έκαναν SEX σε κεντρικό δρόμο και χαιρετούσαν τους περαστικούς

Η μαύρη ιερόδουλη έκανε σεξ με τον «πελάτη» της σε οικόπεδο και την ίδια ώρα χαιρετούσε τους περαστικούς που τη κοιτούσαν…

Live sex είχαν την ευκαιρία να δουν όσοι έτυχε να περάσουν μετά τις 1 τα ξημερώματα του Σαββάτου στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου.

Μετά το ύψος της Γούναρη στο σημείο όπου τους τελευταίους μήνες κάνουν πιάτσα ιερόδουλες από την Αφρική, μία από αυτές συνουσιαζόταν σε κοντινό γκαράζ (που βρίσκεται κατά μήκος του πεζόδρομου) με πελάτη της.

Οι περαστικοί που έκαναν την βόλτα τους στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου τα έβλεπαν όλα με το «ζευγάρι» με την ιερόδουλη να έχει γυρίσει το πρόσωπο της προς τους περαστικούς και τον πελάτη της να είναι από πίσω της, κάνοντας προφανώς τη «γνωστή» στάση.

Ορισμένοι μάλιστα από τους περαστικούς δεν έκρυψαν την έκπληξη τους για το θέαμα, ενώ την ίδια ώρα ο πελάτης συνέχιζε απτόητος και την κοπέλα με άνεση να χαιρετάει περιπαίζοντας όσους την κοιτούσαν.

Την ίδια ώρα δύο ακόμα ιερόδουλες συνέχισαν την δουλειά τους στον πεζόδρομο, προσπαθώντας να «ψαρέψουν» οδηγούς και περαστικούς, χορεύοντας και λικνίζοντας το κορμί τους, μπας και τους δελεάσουν.

flashstar




00 inkefalonia general ad 300X250