Άννα Βίσση: Συντετριμμένη στην κηδεία του πατέρα της

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012 15:40

Άννα Βίσση: Συντετριμμένη στην κηδεία του πατέρα της

Το τελευταίο αντίο στον «μπαμπάκα» της! Συντετριμμένη η απόλυτη Ελληνίδα σταρ συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία τον άνθρωπο που λάτρευε τόσο πολύ και που μαζί με την πολυαγαπημένη της μητέρα ήταν τα στηρίγματά της στην καριέρα και τη ζωή της.


Η κηδεία του Νέστορα Βίσση, που έγινε χθες στον ιερό ναό της Παναγίας Χρυσοπολίτισσας στη Λάρνακα, ήταν, πραγματικά, ένα μοιρολόι βγαλμένο από παλιές εποχές, τότε που οι άνθρωποι θρηνούσαν με την καρδιά τους τον χαμό των αγαπημένων τους προσώπων.

Η οικογένεια της Αννας Βίσση είχε αναγγείλει ότι θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 2.00 έως τις 3.00 το μεσημέρι στην εκκλησία. Ο κόσμος που έδωσε το παρών με δάκρυα στα μάτια θρήνησε τον εκλιπόντα και συμπαραστάθηκε με τον πιο ειλικρινή τρόπο στους συγγενείς του.

«Ο Νέστορας Βίσσης ήταν πολύ αγαπητός στη Λάρνακα και ο θάνατός τους στενοχώρησε πολλούς ανθρώπους που τον γνώριζαν από παλιά. Γι' αυτό και όσοι παρέστησαν στην κηδεία του ήταν άνθρωποι που τον αγαπούσαν και έκλαψαν πραγματικά με τον χαμό του...» λέει στην «Espresso» άτομο που γνωρίζει καλά από πολύ παλιά την οικογένεια της Αννας Βίσση.

Στο κατευόδιο του Νέστορα Βίσση, που ολοκληρώθηκε στις 4.00 το απόγευμα, τραγικές φιγούρες ήταν η επί σειρά ετών σύζυγός του, η κυρία Σοφούλα, και οι τρεις λατρεμένες τους κόρες, η Αννα, η Λία (η οποία, μάλιστα, χθες είχε τα γενέθλιά της...) και η Νίκη που έφτασε στην εκκλησία με καροτσάκι, καθώς μερικές ώρες πριν της είχε συμβεί ένα ατύχημα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περπατήσει άνετα.

Εκεί ήταν και όλα τα εγγόνια του (συμπεριλαμβανομένων της Σοφίας Καρβέλα που ήρθε από την Αμερική επειγόντως και της Βέρας Μπούφη) καθώς και πολλοί άλλοι συγγενείς.

Από την κηδεία δεν έλλειψε και ο Κύπριος τραγουδιστής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο οποίος από παλιά είναι φίλος της Αννας Βίσση. Σύμφωνα με την επιθυμία των συγγενών του δεν εστάλησαν στεφάνια και αντ' αυτού έγιναν εισφορές για το Ανακουφιστικό Ιδρυμα «Αροδαφνούσα» και για το Μέλαθρο Αγωνιστών ΕΟΚΑ.

Πηγή: freegossip.gr




00 inkefalonia general ad 300X250