Τατιάνα Στεφανίδου: Φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Κεφαλονιά!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Ιουλίου 2014 07:19

Τατιάνα Στεφανίδου: Φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Κεφαλονιά!

H Τατιάνα Στεφανίδου κάνει διακοπές στην όμορφη Κεφαλονιά μαζί με την οικογένειά της. Φρόντισε μάλιστα να μοιραστεί κάποιες από τις όμορφες στιγμές της με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram. Μας έδωσε μια γεύση από τα καταγάλανα νερά του νησιού και συγκεκριμένα στο δημοφιλές Φισκάρδο και όχι μόνο!

 Η παρουσιάστρια του Star, που αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του Μίλα την Παρασκευή, ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές στο Ιόνιο. Φρόντισε μάλιστα να μοιραστεί κάποιες από τις όμορφες στιγμές της με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram.

tatiana-3

Αρχικά μας έδειξε που απόλαυσε την Πανσέληνο του Ιουλίου (δες εδώ κι άλλες φωτογραφίες από το ολόγιομο φεγγάρι) ενώ στη συνέχεια μας έδωσε μια γεύση από τα καταγάλανα νερά του νησιού και συγκεκριμένα στο δημοφιλές Φισκάρδο.

tatiana-2
Δεν παρέλειψε όμως να ανεβάσει και μία selfie, με θέα τη θάλασσα, θέλοντας να μοιραστεί τη χαρά της με τους followers της.

tatiana

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Τατιάνα επιλέγει ένα ελληνικό νησί τις αποδράσεις της και που διαφημίζει τις ομορφιές της χώρας μας μέσα από τα social media και όχι μόνο.

Πηγή: TLIFE.gr