«Δικαίωση» στο MEGA: Το οριστικό story και η πρεμιέρα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Ιουλίου 2014 09:15

«Δικαίωση» στο MEGA: Το οριστικό story και η πρεμιέρα

Το σίριαλ περιγράφει τις ζωές δυο οικογενειών το 1992 στη Σύρο. Εκείνο το καλοκαίρι θα αλλάξει για πάντα τις ζωές των ηρώων.

Οι οικογένειες του Μενέλαου και του Λευτέρη, στην πάλη τους για εξουσία, αλληλοσπαράζονται και δημιουργούν ένα απαγορευτικό περιβάλλον στα δύο παιδιά τους, τον Χρήστο και τη Νάντια που αγαπιούνται από μικρά. Καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης παίζει η Κάτια, που με δολοπλοκίες, κινεί τα νήματα στις ζωές όλων. Σκηνοθετεί τη δολοφονία το άντρα της και απαρνιέται το δεύτερο παιδί της, την Τζίνα. Δεκαπέντε χρόνια μετά, ο Χρήστο και η Νάντια σπουδάζουν στη Νομική, αλλά ο εγωισμός δεν αφήνει τον ερωτά τους να εκδηλωθεί. Λάθη και παρεξηγήσεις, πρόσωπα-κλειδιά που θα καθορίσουν το μέλλον τους μπαίνουν εμπόδιο στη σχέση τους.

Μέχρι τη στιγμή που συναντιούνται ξανά στο νησί. Μία παρορμητική απόφαση όμως του Χρήστου ανατρέπει και πάλι τις ισορροπίες και πληγώνει βαθιά τη Νάντια. Τα χρόνια περνούν και οι δύο νέοι βρίσκονται αντιμέτωποι στον πολιτικό στίβο. Την ίδια στιγμή η Τζίνα, μεγαλωμένη μέσα στο μίσος για τη φυσική της μητέρα, θέλει να την εκδικηθεί, αγνοώντας όμως ποιος είναι ο πατέρας της.

Ο επιχειρηματίας Ανδρέου αποτελεί τη σκοτεινή σκιά πίσω από καθετί που συμβαίνει, σε συνεργασία με την Κάτια, με την αστυνομία να βρίσκεται πάντα ένα βήμα πίσω του. Εκβιασμοί, φόνοι και βρόμικο χρήμα συνθέτουν ην καθημερινότητα τους καθώς ο χρόνος περνά η προσμονή εκδίκησης από την Τζίνα θεριεύει, με μοναδικό στόχο της τη δικαίωση. 'Έτσι, εισβάλλει στις ζωές όλων και ανατρέπει τις ισορροπίες διαρκώς.

tvnea




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ