Aγνώριστη η πρώην Σταρ Ελλάς Δήμητρα Αιγινίτη - Με τατουάζ και ξυρισμένο κεφάλι στις πορείες (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 07 Απριλίου 2014 20:54

Aγνώριστη η πρώην Σταρ Ελλάς Δήμητρα Αιγινίτη - Με τατουάζ και ξυρισμένο κεφάλι στις πορείες (εικόνες)

Μια από τις πιο γλυκιές και προσιτές Μις Ελλάς ήταν η Δήμητρα Αιγινίτη, η οποία δεν έδωσε ποτέ τροφή για σχόλια με την προσωπική της ζωή. Για πρώτη φορά βγήκε στη δημοσιότητα η σχέση της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Για τον οποίο χάραξε σε τατουάζ χαμηλά στο πόδι της το γράμμα «Z». Ενας έρωτας που είχε άδοξο τέλος και το μόνο που άφησε ήταν το αρχικό του ονόματος του ποδοσφαιριστή χαραγμένο πάνω της. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα άνοιξε ένας άλλος κύκλος για τη Δήμητρα, η οποία άρχισε να απομακρύνεται από το λάιφ στάιλ και μαζί με το κοντό μαλλί να ζωγραφίζει διστακτικά και άλλα τατουάζ στο σώμα της και να υιοθετεί όλο και περισσότερο το χίπι ροκ στυλ στο ντύσιμό της.

Το μόντελινγκ διαδέχθηκε η δημοσιογραφία, στην οποία κατάφερε να μείνει για 10 χρόνια. Οι αλλαγές όμως δεν σταμάτησαν εκεί, μιας και η γνωριμία-συνεργασία της με τον αρχισυντάκτη της, Αντώνη Σρόιτερ, επισφραγίστηκε στις 24/7/2010 με τον γάμο τους στη Σαντορίνη. Εναν γάμο που ήταν από τους πιο γρήγορους στην ιστορία.


Σήμερα, η αλλαγή της πρώην Σταρ Ελλάς και νυν δημοσιογράφου είναι τρομερή. Από σχόλια και φωτογραφίες που αναρτά η ίδια στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, βλέπει έναν άλλο άνθρωπο. Διαδηλώσεις, πορείες, υπεράσπιση των αδύναμων, στήριξη οργανώσεων και αγώνας υπέρ των πολιτών είναι πια η καθημερινότητά της.

Χαϊμαλιά, πληθώρα από τατουάζ σε όλο το σώμα, ράστα μαλλιά και μισοξυρισμένο κεφάλι αποκαλύπτουν την εναλλακτική, ίσως και πιο επαναστατική πλευρά του χαρακτήρα της, με την ίδια να τρέχει φορώντας μάσκα στο κέντρο της Αθήνας και να συχνάζει στα Εξάρχεια για να πιει το ποτό της -που και αυτό επιλέγει να περιορίζει στην μπίρα. Κάνοντας mention σε καφετέριες των Εξαρχείων και επιλέγοντας έναν πιο μποέμ τρόπο ζωής, μπορεί να μην απαρνείται τη Σαντορίνη, όμως επιλέγει πλέον τη Γαύδο και το ελεύθερο κάμπινγκ για τις διακοπές της.


Ενας σκύλος και μια γάτα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της και, όπως φαίνεται, όλα όσα δήλωνε πλέον τα κάνει και πράξη.
«Το στυλ μου είναι πιο ροκ και έθνικ, θα έλεγα. Τον χειμώνα θα με δεις τελείως ροκάκι, το καλοκαίρι πιο έθνικ, πιο χίπι. Στην εφημερίδα, μη με δεις καθόλου... Είμαι το απόλυτο "χυμαδιό"! Ο,τι να 'ναι, με ό,τι να 'ναι συνδυασμούς, καθόλου προσεγμένη», είχε δηλώσει η Δήμητρα Αιγινίτη.

Δήλωση που τελικά ίσως να ήταν και προάγγελος του σήμερα. «Είμαι περίεργο κράμα. Εχω ιδρώσει πολλά φανελάκια στο Rockwave και είχα φτάσει πολύ κοντά στο να κάνω road trip στην Αμερική. Δεν έκατσε όμως, αλλά είναι στα πλάνα», είχε πει χαρακτηριστικά, ενώ για το σήμερα επισήμανε:

«Είμαι η Δήμητρα, είμαι ο εαυτός μου, κουβαλάω την τρέλα μου, έχω τις απόψεις μου και θα έβαζα στοίχημα ότι αυτό δεν αρέσει σε πολλούς του χώρου. Κι εγώ από τον μαγικό κόσμο του lifestyle προέρχομαι, δεν έπαθα ξαφνικά κρίση ταυτότητας. Αλλο όμως η ανεμελιά των 20 σε μια άλλη εποχή και άλλο η συνειδητοποίηση του τι συμβαίνει γύρω μας σε μια ωριμότερη ηλικία».

Από τα parapolitika

 



00 inkefalonia general ad 300X250