Το Mega ανακάλυψε το δικό του «The Voice»! - Δείτε γιατί φαίνεται πιο ενδιαφέρον...

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014 09:26

Το Mega ανακάλυψε το δικό του «The Voice»! - Δείτε γιατί φαίνεται πιο ενδιαφέρον...

Ένα νέο μουσικό τάλεντ σόου, το οποίο φιλοδοξεί να κάνει τους τηλεθεατές να... γυρίσουν την καρέκλα τους, εξασφάλισε το Mega για την προσεχή σεζόν.

Πρόκειται για το ισραηλινής προέλευσης Rising star, το οποίο σημειώνει μεγάλη επιτυχία όπου έχει προβληθεί ανά τον κόσμο, ενώ θεωρείται το αντίπαλον δέος του «The Voice», καθώς έχει κοινά σημεία ως προς το διαγωνιστικό μέρος. Αντί για περιστρεφόμενες καρέκλες, το Rising star, σύμφωνα με τη real, έχει έναν τοίχο που κρύβει τον διαγωνιζόμενο. Η διαφορά είναι ότι εδώ, για να φύγει ο τοίχος, δεν χρειάζεται να πατήσουν το κουμπί μόνο οι κριτές, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό, που καλείται να ψηφίσει στο 1,5 λεπτό που βγαίνει στη σκηνή κάθε διαγωνιζόμενος μέσω application στο κινητό. Ο κάθε επίδοξος τραγουδιστής στέκεται μπροστά σε μια γιγαντοοθόνη LED που πιάνει τη σκηνή από άκρη σε άκρη και με πλάτη στην κάμερα. Όση ώρα τραγουδά, μια μπάρα που ανεβαίνει στο πλάι της οθόνης καταγράφει την πρόοδο των ψήφων που συγκεντρώνει από κοινό και επιτροπή. Ο τοίχος φεύγει μόνο αν ο παίκτης αγγίξει το 70%. Το Mega ξεκινά από τώρα τις συζητήσεις και τις διεργασίες για το στήσιμο της εν λόγω παραγωγής, καθώς ποντάρει πολλά στο δυναμικό comeback του στον τομέα των σόου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ανάμεσα στα κόνσεπτ που εξετάζει είναι ένα ακόμα μουσικό τάλεντ σόου για παιδιά και εφήβους, με τον τίτλο Master class, όπου μια ομάδα τεσσάρων επιτυχημένων καλλιτεχνών της μουσικής βιομηχανίας αναλαμβάνουν ρόλο μέντορα σε νέους τραγουδιστές σε ένα on camera σεμινάριο. Λόγω της ιδιαιτερότητάς του με τη συμμετοχή ανήλικων παικτών, το Master class δεν έχει το διαγωνιστικό στοιχείο, ούτε και live, αλλά μεταδίδεται σε ωριαία επεισόδια. Αν πάρει το τελικό πράσινο φως, το παιδικό τάλεντ σόου θα γυριστεί το καλοκαίρι, ώστε να μην αποσπάσει τους διαγωνιζόμενους από τις υποχρεώσεις τους στο σχολείο.

apospasma.gr




00 inkefalonia general ad 300X250