Ποιος Έλληνας ηθοποιός δε θέλει να τον αγκαλιάζουν οι θεατές ;

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Μαρτίου 2014 10:37

Ποιος Έλληνας ηθοποιός δε θέλει να τον αγκαλιάζουν οι θεατές ;

«Θέλω να τους κάνω να περνάνε καλά, μέχρι εκεί…»

Στα «πυρά» που δέχθηκε επειδή δεν θέλει να φωτογραφίζεται με τους θαυμαστές του απάντησε ο δημοφιλής ηθοποιός και ένας από τους σημαντικότερους πρωταγωνιστές της γενιάς του, Γιάννης Μπέζος.

«Όλα αυτά είναι στη σφαίρα της γελοιότητας, της φαιδρότητας και δεν θα κάτσω να δώσω σημασία σε τέτοια “πυρά” που είναι “άσφαιρα”. Σε μια εποχή που δεν λέγονται αλήθειες, εγώ εξακολουθώ να λέω όσα πιστεύω. Αυτό προφανώς ενοχλεί και προκαλεί επιθέσεις. Όπως φέρνει και τρομερές “ράδιο αρβύλες”», είπε σε συνέντευξή του στη Real Life ο Γιάννης Μπέζος.

Στο ερώτημα εάν όντως του έγινε μήνυση από θεατή που τραβούσε φωτογραφίες στο τέλος της παράστασης καθώς του επιτέθηκε φραστικά ο ηθοποιός απάντησε: «Καμία μήνυση δεν έγινε και καμία άγρια – έστω και φραστική – επίθεση δεν έκανα σε κανέναν. Δεν μου αρέσει να με τραβάνε φωτογραφίες. Το τόνισα από σκηνής. Όμως τίποτα πέρα από αυτό δεν συνέβη. Ούτε “επεισόδια” έγιναν, ούτε μηνύσεις ακολούθησαν. Γράφουν για να γράφουν, ρίχνουν πυρά για να ρίξουν. Τους μάθαμε πια».

Και συμπλήρωσε: «Δεν με αφορά ποια “ετικέτα” θέλει να βάζει ο καθένας. Είπα την αλήθεια και μόνο. Ότι δεν μου αρέσουν ούτε οι αγκαλιές ούτε τα φιλιά από τους θεατές. Θέλω να τους κάνω να περνάνε καλά, να φεύγουν ικανοποιημένοι από τις παραστάσεις μου και να βλέπουν με χαρά τις σειρές μου. Μέχρι εκεί».

 
newsbeast



00 inkefalonia general ad 300X250