5 σημάδια που δείχνουν ότι σας θέλει πολύ (κι ας μην σας το λέει)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014 21:35

5 σημάδια που δείχνουν ότι σας θέλει πολύ (κι ας μην σας το λέει)

Μπορεί να γνωριστήκατε πρόσφατα , να του αρέσετε πολύ αλλά ακόμη να μην κάνει την πρώτη κίνηση, κάτι που σας προβληματίζει. Δεν είστε σίγουρη λοιπόν ότι σας θέλει. Κι όμως υπάρχουν σημάδια που δείχνουν ξεκάθαρα ότι όχι μόνο σας θέλει πολύ, αλλά μάλλον είστε η πρώτη του σκέψη όταν ξυπνάτε και η τελευταία όταν κοιμάται. Σιγουρευτείτε λοιπόν αν…

1. Σας βομβαρδίζει με mail και μηνύματα

Όχι για να σας πει να συναντηθείτε, αλλά για να σας ενημερώσει για μια νέα έρευνα που βρέθηκε τυχαία μπροστά του κι αφορά στη δουλειά ή στα ενδιαφέροντά σας, για να ακούσετε ένα καινούργιο τραγούδι, για να σας πει κάτι αστείο που του είπαν, άκουσε και σκέφτηκε αμέσως εσάς.

2. Σας μιλάει για τα πάντα

Είτε μέσω των social media, είτε τηλεφωνικώς, είτε όταν συναντιέστε θέλει να μοιράζετε μαζί σας τα πάντα. Ο,τι του συμβαίνει, θέλει να του συμβεί, όλα όσα θέλει να μάθετε γι αυτόν… ακόμη και πράγματα που δεν έχουν καμία σημασία. Γι αυτόν σημασία έχει να επικοινωνεί μαζί σας!

3. Αφήνει τους φίλους του για να σας συναντήσει 

Έχει τελικό champions league κι αντί να είναι μπροστά σε μια τηλεόραση με τους κολλητούς του και να πίνει μπύρες, εκείνος σας περιμένει κάτω από το σπίτι σας για να πάτε στο θέατρο.

4. Έχει μιλήσει στους φίλους του για εσάς 

Μπορεί να μην είστε ακόμη ζευγάρι, αλλά αν γνωρίζοντας τους φίλους του κάποιος από αυτούς σας πει “έχω ακούσει πολλά για σένα” θα ξέρετε πια ότι δεν είστε ένα τυχαίο κορίτσι στη ζωή του, αφού έχει “φάει” χρόνο να μιλάει για εσάς!

5. Βρίσκει τα ελαττώματά σας, τόσο γλυκά 

Μπορεί να παραπονεθείτε ότι έχετε πάρει κιλά, για εκείνον έχετε το τέλειο σώμα, δεν του αρέσουν οι “ξερακιανές” . Μπορεί να του πείτε πως δεν μπορείτε να ελέγξετε τα νεύρα σας και ν΄αναφερθείτε σ΄ένα περιστατικό που σας συνέβη το πρωί στη δουλειά. Εκείνος θα πει πως είστε δυναμική. Αν τα ελαττώματα σας για εκείνον είναι ακόμη και προτερήματα, σημαίνει σίγουρα πως είναι ξετρελαμένος μαζί σας!

Μήπως όμως έχετε ήδη περάσει στο επόμενο στάδιο και τελικά είναι ερωτευμένος μαζί σας;

Πηγή: womannow.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ