Πώς να φτιάξετε μόνες σας το καλύτερο lip gloss (pic)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014 21:45

Πώς να φτιάξετε μόνες σας το καλύτερο lip gloss (pic)

Ο Χειμώνας ταλαιπωρεί την επιδερμίδα μας και ιδιαίτερα τα χείλη που εμφανίζουν σημάδια ξηρότητας και μας ταλαιπωρούν. Το μεγάλο λάθος που κάνουν πολλές γυναίκες είναι να βρέχουν τα χείλη τους με τη γλώσσα για να τα ενυδατώσουν. Αυτό είναι ότι χειρότερο μια και το σάλιο λόγω των ενζύμων που περιέχει τα ξηραίνει πιο γρήγορα και προκαλεί απολεπιστική δερματίτιδα.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιείτε ένα lip gloss που έχετε φτιάξει μόνη σας. Κάθε βράδυ πριν πάτε για ύπνο τρίψτε ελαφρά τα χείλη σας με μια απαλή οδοντόβουρτσα. Με αυτό τον τρόπο απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα. Στη συνέχεια εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα Μέλι και κάντε λίγο μασάζ. Αφήστε 3-4 λεπτά να απορροφηθεί και απλώστε μια δεύτερη στρώση χωρίς να κάνετε μασάζ.

Πηγαίνετε για ύπνο και αφήστε το μέλι να σας χαρίσει τα πιο απαλά και βελούδινα χείλη που είχατε ποτέ!


http://www.patrasevents.gr/imgsrv/f/188x/747066.jpg'" class="ilightbox" data-lightbox="article_92272" title="Πώς να φτιάξετε μόνες σας το καλύτερο lip gloss (pic)" data-title="Πώς να φτιάξετε μόνες σας το καλύτερο lip gloss (pic)"> Πώς να φτιάξετε μόνες σας το καλύτερο lip gloss (pic)



ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250