Έρχεται το Sex and the City 3

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014 21:31

Έρχεται το Sex and the City 3

Η αγαπημένη μας Κάρι Μπράντσο και η παρέα της από ότι φαίνεται θα μας απασχολήσουν και πάλι.

Ο σκηνοθέτης της σειράς δήλωσε πρόσφατα ότι σε μια συζήτηση που είχε με τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ συμφώνησαν πως πρέπει να υπάρξει και τρίτο μέρος.

«Και η Σάρα και εγώ ξέρουμε ότι υπάρχει ένα ακόμα κεφάλαιο. Αυτό δε σημαίνει ότι η ιδέα αυτή θα
πραγματοποιηθεί ωστόσο. Αλλά υπάρχουν τέσσερα κορίτσια και αυτά τα κορίτσια είναι ακόμη στο μυαλό μου. Υπάρχουν και άλλες ιστορίες να πούμε και άλλοι χαρακτήρες που δε γράφτηκαν ακόμα», είπε μιλώντας σε συνέντευξή του, σύμφωνα με τον Guardian, ο σκηνοθέτης.

Βέβαια, μέχρι πρόσφατα, οι συμπρωταγωνίστριες της γυναικείας παρέας έμοιαζαν διχασμένες, για το αν θα πρέπει να συνεχιστεί το Sex and The City.

Οι κινηματογραφικές Σάρλοτ και Σαμάνθα ήταν υπέρμαχες της ιδέας ενώ η Σίνθια Νίχον, δεν ήταν τόσο ένθερμη στο να «ξαναζωντανέψει» τη Μιράντα. Αλλά, πριν από λίγες μέρες μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε «Αν ο Μάικλ Πάτρικ γράψει τη συνέχεια και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ πρωταγωνιστήσει, είμαι μέσα».

Πάντως ανάμεσα στις φήμες που ακούστηκαν είναι ότι η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ θα είναι και σε αυτή την ταινία παραγωγός και μάλιστα θα έχει και αυξημένες υποχρεώσεις μια και αυτή τη φορά θέλει να ασχοληθεί και με το σενάριο.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού - zougla.gr