Ποιά είναι τα σημάδια που "προδίδουν" έναν ψεύτη;

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2013 22:41

Ποιά είναι τα σημάδια που "προδίδουν" έναν ψεύτη;

Πόσες φορές δεν έχετε αναρωτηθεί όταν σας λέει κάποιος κάτι, αν αυτό είναι αλήθεια ή ψέμματα; Ε, τώρα λοιπόν, υπάρχει τρόπος να το καταλαβαίνετε!

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα ειδικής ψυχολογικής έρευνας, οι κλινικού ψυχολόγοι οδηγήθηκαν στα παρακάτω συμπεράσματα:

Αρχικά, ένας ψεύτης ξέρει να πλέκει ολόκληρη ιστορία σε δευτερόλεπτα, όμως αν τον ρωτήσετε κάτι διευκρινιστικό, που δεν ήταν προετοιμασμένος να ακούσει, το εμφανές κόμπιασμα για να κερδίσει χρόνο, τα λέει όλα.

Ένας ακόμη τρόπος να αναγνωρίσετε τον ψεύτη, είναι οι αλλαγές στη συμπεριφορά του, αν αλλάζει διάθεση και γίνεται ανήσυχος ή φέρεται γενικώς διαφορετικά απ' ότι συνήθως, τότε ξέρετε...

Επίσης οι... "μικροεκφράσεις" παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο! Η μικροέκφραση είναι μια πολύ σύντομη έκφραση, συνήθως διαρκεί περίπου 1/25 του δευτερολέπτου, που πάντα εμπεριέχει μία κρυφή συγκίνηση. Όταν κάποιος προσποιείται πως είναι χαρούμενος ενώ δεν είναι, τα αληθινά του συναισθήματα θα λάμψουν κάποια στιγμή στο πρόσωπό του.

Τσεκάρετε τις αντιφάσεις στις οποίες μπορεί να πέσει ή τη γλώσσα του σώματος. Μπορεί να λέει κάτι, όμως το σώμα του να δείχνει κάτι άλλο, μια αμηχανία, μία αποστασιοποίηση ή ο,τιδήποτε παρόμοιο!




00 inkefalonia general ad 300X250