Γνωστός ηθοποιός έζησε τον τρόμο μέσα στο σπίτι του από ληστές

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Απριλίου 2012 17:50

Γνωστός ηθοποιός έζησε τον τρόμο μέσα στο σπίτι του από ληστές

Τον τρόμο μέσα στο ίδιο του το σπίτι έζησε χθες βράδυ γνωστός ηθοποιός που για χρόνια ήταν στην τηλεόραση με δικές του εκπομπές αλλά και στο θέατρο.

Γύρω στις 23:40 χθες βράδυ δύο άγνωστοι δράστες που φορούσαν κουκούλες μπήκαν μέσα στο σπίτι του στη Νέα Μάκρη από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα. Εκείνη την ώρα ο ίδιος ήταν μέσα στο σπίτι και ξαφνικά είδε μπροστά του τους ληστές να τον απειλούν με όπλο. Χωρίς να αντισταθεί αφού όπως είπε στην αστυνομία κατάλαβε πως η ζωή του κινδύνευε τους έδωσε ότι είχε μέσα στο χρηματοκιβώτιο. Σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες πήραν 25.000 ευρώ καθώς και τιμαλφή μεγάλης χρηματικής αξίας και έφυγαν χωρίς ευτυχώς να χτυπήσουν τον ηθοποιό.

Ο ίδιος ζήτησε από την αστυνομία να μην δημοσιοποιήσουν το όνομα του καθώς το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Για αρκετά χρόνια βρισκόταν στην τηλεόραση και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο ελληνικό κοινό ενώ μέχρι πρόσφατα πρωταγωνιστούσε και στο θέατρο. Τα τελευταία χρόνια όμως προτίμησε να αποσυρθεί και να ξεκουραστεί όπως είχε δηλώσει σε συνεντεύξεις του.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Πηγή: newsit.gr