Η Doutzen Kroes γυμνάζεται και... μας ζαλίζει!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013 18:02

Η Doutzen Kroes γυμνάζεται και... μας ζαλίζει!

Η 28χρονη καλλονή από την Ολλανδία, τρέλανε τους φίλους της στο Instagram όταν ανέβασε το Σάββατο, μια αισθησιακή της φωτογραφία

Δεν είναι εύκολο να είσαι μία από τις πιο ποθητές γυναίκες στον κόσμο και ένα από τα πιο σέξι αγγελάκια της Victoria's Secret και η Doutzen Kroes, δουλεύει σκληρά, για να διατηρήσει τις τέλειες αναλογίες της και φυσικά την θέση της ανάμεσα στα πιο σέξι μοντέλα.

Η 28χρονη καλλονή από την Ολλανδία, τρέλανε τους φίλους της στο Instagram όταν ανέβασε το Σάββατο, μια αισθησιακή της φωτογραφία από νέα της φωτογράφηση.



 Καθισμένη στα γόνατα και φορώντας ένα μικροσκοπικό λεοπάρ κορμάκι, η Doutzen αποκάλυψε αρκετά από την καλοσχηματισμένη της πίσω όψη της, δείχνοντας πως για να αποκτήσει κανείς ένα τέτοιο κορμί χρειάζεται πολλή δουλειά.



Η 28χρονη μάλιστα, πρόσφατα, παραδέχθηκε πως η δουλειά της μπορεί να έχει μεγάλες επιπτώσεις στην αυτοπεποίθηση μιας νέας γυναίκας και είπε πως μερικές φορές νιώθει ένοχη που είναι σε ένα επάγγελμα το οποίο κάνει αρκετά κορίτσια ανασφαλή...

Πηγή: protothema.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250