Έκανε 128 πλαστικές για να μοιάζει με τον Κεν της Μπάρμπι

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013 11:33

Έκανε 128 πλαστικές για να μοιάζει με τον Κεν της Μπάρμπι

Ονομάζεται Justin Jedlica και προέρχεται από αυστηρή καθολική οικογένεια, όπου το αναμενόμενο για τα αγόρια ήταν η ενασχόληση με τα αθλήματα και τα αυτοκίνητα. Όμως ο Justin γρήγορα έδειξε πως δεν ανήκε στο πρότυπο αυτό. Από μικρός προτιμούσε τις τέχνες, τη πολυτέλεια και τις διασημότητες-στοιχεία που διαμόρφωσαν και την αισθητική του αντίληψη.

Ινδάλματά του υπήρξαν μεταξύ άλλων ο Μάικλ Τζάκσον και ο Δαυίδ του Μικελάντζελο. Διόλου παράξενο λοιπόν που στα 17 του ζήτησε από τους γονείς του την άδεια να κάνει πλαστική εγχείριση στη μύτη. Οι δικοί του αρνήθηκαν, αλλά ο ίδιος μόλις έκλεισε τα 18 πραγματοποίησε την πρώτη μιας μακράς σειράς επεμβάσεων. Όπως παραδέχεται , ποτέ δεν του άρεσε η εμφάνισή του και πάντοτε προσπαθούσε να βελτιώνει τεχνητά στον υπολογιστή τις διάφορες φωτογραφίες που έβγαζε. Στην παρατήρηση πολλών πως μοιάζει με τον Κεν, το φίλο της Μπάρμπι, ο Justin δε δείχνει να προσβάλλεται-το αντίθετο μάλιστα. Εκλαμβάνει το σχόλιο ως θετικότατο και ενθαρρυντικό. Άλλωστε όπως λέει κι ο ίδιος, είναι στις προθέσεις του να αποκτήσει εμφάνιση που παραπέμπει σε ένα στιλ υπερ-στιλιζαρισμένο, σχεδόν καρτουνίστικο.

Κι αυτό, παρόλο που ομολογεί πως δεν του ήταν εύκολο να βρει πλαστικούς χειρούργους οι οποίοι θα συμφωνούσαν να τον μετατρέψουν σε κάτι τόσο έντονα θηλυκό εμφανισιακά. Όπως και να' χει ο Justin εργάζεται σήμερα ως σύμβουλος πλαστικής χειρουργικής, φέρνοντας σε επαφή ασθενείς και χειρούργους, προσφέροντας παράλληλα τις πολύτιμες συμβουλές από τη μεγάλη εμπειρία του.

Πηγή: news.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250