Παραιτήθηκε ο Πέτρος Μπούτος από το Mega

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2013 18:35

Παραιτήθηκε ο Πέτρος Μπούτος από το Mega

Ο διευθυντής προγράμματος του Mega κ. Πέτρος Μπούτος υπέβαλε την παραίτησή του από τον σταθμό, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ολοκληρώνοντας μία πολυετή και επιτυχημένη καριέρα στον τομέα της ψυχαγωγίας.

 
Η πληροφορία για την πρόθεση του κ. Μπούτου να αποχωρήσει κυκλοφορούσε εδώ και δύο εβδομάδες στα δημοσιογραφικά γραφεία, ωστόσο δεν είχε επιβεβαιωθεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το γεγονός της δραματικής αλλαγής των οικονομικών δεδομένων σε συνδυασμό με τη δυσκολία πραγματοποίησης κάποιων φιλόδοξων σχεδίων, αλλά και η αρνητική κριτική που δεχόταν τόσο εκτός αλλά και εντός του καναλιού οδήγησαν τον μέχρι πρότινος διευθυντή προγράμματος στην απόφαση να παραιτηθεί.
 
Η πληροφορία που δημοσιεύθηκε και κάνει λόγο για μεταγραφή του στον ΑΝΤ1 σε ρόλο διευθυντή προγράμματος διαψεύδεται κατηγορηματικά από το περιβάλλον του καθώς τα μελλοντικά σχέδιά του αφορούν σχέδια εκτός τηλεόρασης. Ωστόσο υπάρχει ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο οι επαφές με τον όμιλο Κυριακού αφορούν την ενασχόλησή του με την εταιρεία του ομίλου Vice.
 
Προς το παρόν μένει να δούμε ποια θα είναι η διάδοχη κατάσταση καθώς η παραίτηση του Π. Μπούτου συμπίπτει με την έναρξη του ψυχαγωγικού προγράμματος του Mega.
 
ΤΟ ΒΗΜΑ



00 inkefalonia general ad 300X250