Ξεκάθαρος νικητής στη μάχη των Πρωινών! Δείτε τα ποσοστά!

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013 11:37

Ξεκάθαρος νικητής στη μάχη των Πρωινών! Δείτε τα ποσοστά!

Η πρώτη ημέρα των δύο καινούργιων πρωινών εκπομπών ήταν ιδιαίτερη και οι "μάχες" θα κρίνονται κάθε μέρα. Δείκτης αποτελεσμάτων για τα κανάλια παραμένουν τα ποσοστά που βγάζει η Nielsen και αυτά σήμερα είμαστε σίγουροι ότι τα περιμένουν πως και πως...

Τα "μηχανάκια, λοιπόν" έγραψαν...34% μέσο όρο για το ζεύγος Λιάγκα-Σκορδά και 28,1% για τους..."νέους", Κωστόπουλο-Μπαλατσινού!

Στο δυναμικό κοινό 15-44, η διαφορά είναι μικρότερη, μιας και ο Αντεννα είναι μπροστά με 32,5%, έναντι 31,9% του MEGA!

Αντίθετα από το αναμενόμενο, δηλαδή να ξεκινήσει πολύ δυνατά το νέο "Πρωινό mou", λόγω Κωστόπουλου, ο κόσμος φαίνεται πως είχε μεγαλύτερη περιέργεια να δει τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά στο νέο τους "σπίτι", αφού στις 10:00 (οι εκπομπές βγήκαν περίπου 9:57), το ΜΕΓΚΑ ξεκινάει με 26,9%, ενώ ο ΑΝΤΕΝΝΑ με το πολύ μεγαλύτερο 40,9%!

Φυσικά να σημειώσουμε πως ο Γιώργος Παπαδάκης έδωσε και πολύ μεγαλύτερο lead in στον Γιώργο και την Φαίη, αφού τους παρέδωσε τη σκυτάλη με 33,3%, ενώ απέναντι ο Πέτρος Κωστόπουλος είπε καλημέρα, παίρνοντας 22,2%!

Η πρώτη ώρα είναι ξεκάθαρα του Γιώργου και της Φαίης που κρατούν τα περυσινά τους 40άρια, παρά το νέο μεγάλο αντίπαλο! Στο σύνολο, δεν χάνουν σε κανένα λεπτό από τις 10:00 ως τις 12:45, εκτός από το τελευταίο τέταρτο της εκπομπής!

Στο δυναμικό κοινό 15-44, φαίνεται πως η συνέντευξη της Ρούλας Κορομηλά, στο ΜΕΓΚΑ συγκίνησε περισσότερο τον κόσμο, μιας και από τις 12:00 και μετά ,το "Πρωινό mou" σημειώνει 31,6%, ενώ ο ΑΝΤΕΝΝΑ με τους καλεσμένους από το "Μπρούσκο", 28,9%!

Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε φυσικά, αφού η πρωινή ψυχαγωγία είναι...μαραθώνιος και όχι 100άρι...!

zappit