Η συγκλονιστική εξομολόγηση ενός πρώην μοντέλου: «Κοπέλες αφαιρούσαν τα δόντια τους για να φαίνονται πιο λεπτές»!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013 07:22

Η συγκλονιστική εξομολόγηση ενός πρώην μοντέλου: «Κοπέλες αφαιρούσαν τα δόντια τους για να φαίνονται πιο λεπτές»!

O κόσμος του modelling, όσο λαμπερός και παραμυθένιος κι αν φαίνεται, δεν είναι δυστυχώς έτσι, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που πληροφορούμαστε για βάναυσες συνθήκες εργασίες και για ψυχολoγικό πόλεμο σε νεαρά μοντέλα με μοναδικό σκοπό να έχουν την εμφάνιση και το βάρος που πρέπει! Ένα πρώην μοντέλο λοιπόν και νυν τηλεοπτική star, η 27χρονη Katia Elizarova, αποφάσισε να μιλήσει με απόλυτη ειλικρίνεια για την απατηλή λάμψη του χώρου αυτού, με απώτερο σκοπό να σώσει όσο το δυνατόν περισσότερες έφηβες από την αυτοκαταστροφή! «Η δουλειά του μοντέλου δεν είναι απλή. Υπάρχουν άνθρωποι που θα σε χρησιμοποιήσουν για να πρσοελκύσουν ώριμους και πλούσιους κυρίους ενώ αν το πρακτορείο σου δεν σε πληρώνει, γίνεσαι περιφερόμενος θίασος σε μαγαζιά και events μόνο και μόνο για να εξασφαλίσεις έστω το φαγητό σου», αποκαλύπτει η Katia.  

Και συνεχίζει: «Ήξερα κοπέλες που γίνονταν βουλιμικές, άλλες που έκαναν χρήση κοκαίνης για να διατηρούνται λεπτές και άλλες που... έβγαζαν τα δόντια τους επίτηδες! Είναι πολύ συχνό φαινόμενο στο χώρο του modelling, και μιας και οι γωνίες στο πρόσωπο παίζουν σημαντικό ρόλο, μοντέλα με πιο οβάλ σχήμα, να αφαιρούν τα πίσω τους δόντια προκειμένου να φαίνεται ότι έχουν γωνίες»!

Η ίδια σχεδιάζει σύντομα να αρχίσει καμπάνια στην Μεγάλη Βρετανία, προκειμένου να ενημερώσει και να παρακινήσει νεαρές κοπέλες να αναλογιστούν τις συνέπειες πριν μπουν στο χώρο αυτό, σε μία προσπάθεια να τις προφυλάξει αλλά και να βελτιώσει τις συνθήκες που επικρατούν στο modelling.

Πηγή: queen.gr




00 inkefalonia general ad 300X250