H εξομολόγηση της Μαίρης Συνατσάκη για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013 10:22

H εξομολόγηση της Μαίρης Συνατσάκη για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει

"Κάθε φορά προσπαθώ να το διαχειριστώ. Προσποιούμαι ένα χαμόγελο"... - Το μεγάλο ψέμα που έχει γραφτεί γι' αυτήν! Σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Γιάννη Βίτσα, η Μαίρη Συνατσάκη μιλάει ανοιχτά για όλους και για όλα. Περιγράφει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και πολλά χρόνια και αποκαλύπτει πιο είναι το μεγάλο ψέμα που έχει γραφτεί για εκείνη.

Το άδοξο τέλος του Master Chef

Είμαστε σε μια διακστική διαδικασία για να λυθούν τα ζητήματα. Δεν θα μπορούσαμε να το αφήσουμε έτσι. Δούλεψαν πάρα πολλοί άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν ανταμειφθεί. Είναι δυσάρεστο.

Θα παρουσιάσει το Dancing With The Stars;

Πρώτη φορά ακούω το να είμαι στη θέση της Ζέτας. Για το Dancing With The Stars όντως συζητάμε με το κανάλι σε πάρα πολύ καλή βάση. Δεν ξέρω όμως, που θα καταλήξει αυτό.

Έμεινε απλήρωτη για τη συνεργασία της με Λιάγκα - Σκορδά;

Είναι μεγάλο ψέμα. Ευτυχώς που πληρωνόμουν από τη συγκεκριμένη εκπομπή, γιατί εκείνη την περίοδο δεν έπαιρνα χρήματα από άλλες δουλειές εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης. Το πρωινό με ζούσε!

Οι κρίσεις πανικού που βιώνει από τα 18 της χρόνια

Σ' αυτές τις συνθήκες πρέπει πάντα να προσπαθείς να τις διαχειρίζεσαι στη ζωή σου. Αν το έχεις βιώσει, μπορεί να ξανασυμβεί. Πρέπει να εκπαιδεύεσαι με ένα διαφορετικό τρόπο για να χειρίζεσαι αυτό το ζήτημα. Οι κρίσεις πανικού έρχονται και φεύγουν. Κάποιες περίοδοι είναι πιο καλές και άλλες πιο δύσκολες. Δεν έχω ξεμπερδέψει από τις κρίσεις. Κάθε φορά προσπαθώ να τις διαχειριστώ. Προσποιούμε ένα χαμόγελο και προσπαθώ να βγάλω από το μυαλό μου άσχημες σκέψεις. Έκανα εννιά χρόνια ατομική ψυχοθεραπεία.

zappit