Γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια σε κύκλωμα μαστροπείας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012 15:00

Γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια σε κύκλωμα μαστροπείας

Γνωστή ηθοποιός και μια τηλεπερσόνα βρίσκονται στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών. Τα δύο γνωστά πρόσωπα εμπλέκονται σε μεγάλο κύκλωμα μαστροπείας που δραστηριοποιείται στη χώρα μας, καθώς προσφέρουν τις υπηρεσίες τους έναντι αμοιβής σε κυρίους με χοντρά πορτοφόλια.

Στα αρμόδια γραφεία της ΕΛ.ΑΣ. τις τελευταίες ημέρες έχει σημάνει συναγερμός. Οι αστυνομικοί έχουν αναλάβει να φέρουν εις πέρας μια υπόθεση που θα κάνει πάταγο στον χώρο της showbiz και θα συγκλονίσει το πανελλήνιο. Αντρες της Ελληνικής Αστυνομίας συμμετέχουν σε μεγάλη έρευνα για την πλήρη εξάρθρωση μεγάλου κυκλώματος μαστροπείας με call girls πολυτελείας.

Ανάμεσα στις αιθέριες υπάρξεις περιλαμβάνονται δύο γνωστά πρόσωπα από τον χώρο της τηλεόρασης. Η μία από αυτές είναι καλλίγραμμη TV persona, η οποία κατά το παρελθόν έχει παρουσιάσει πολλές εκπομπές και έχει αναστατώσει με τις καμπύλες της τον αντρικό πληθυσμό. Η δεύτερη είναι ηθοποιός με καριέρα στον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης. Έγινε ευρύτερα γνωστή από τη συμμετοχή της σε σίριαλ αλλά και από τις εμφανίσεις της σε πολλές εκπομπές.

Πριν από επτά χρόνια όμως σταμάτησε την υποκριτική και άλλαξε επαγγελματική σταδιοδρομία. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι διωκτικές αρχές, οι δύο εντυπωσιακές γυναίκες ξαπλώνουν στα κρεβάτια εύπορων αντρών και τους προσφέρουν μία ώρα καυτής συντροφιάς με αντάλλαγμα 300 ευρώ.

Η αντίστροφη μέτρηση για την εξάρθρωση του κυκλώματος άρχισε μετά τις τυχαίες συλλήψεις στην Αυστρία ενός διακινητή γυναικών και δύο νεαρών Ρωσίδων που έρχονταν στην Ελλάδα για να κάνουν... καριέρα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», πριν από μία εβδομάδα στα σύνορα της Αυστρίας με την Ιταλία συνελήφθη ένας 38χρονος Βούλγαρος, ο οποίος είχε στο αυτοκίνητό του δύο νεαρές Ρωσίδες που ήταν εφοδιασμένες με πλαστά έγγραφα.

Αμέσως οι Αυστριακοί αστυνομικοί έκαναν έρευνα και διαπίστωσαν πως ο 38χρονος ήταν σεσημασμένος και εκκρεμεί εις βάρος του ένταλμα σύλληψης για παρόμοιες υποθέσεις. Οι τρεις συλληφθέντες θα περνούσαν στην Ελλάδα από την Ιταλία και θα κατευθύνονταν στον τελικό τους προορισμό, την Αθήνα, όπου ο 38χρονος θα παρέδιδε τις δύο νεαρές καλλονές στο κύκλωμα. Οι ελληνικές Αρχές ενημερώθηκαν αμέσως από τις αυστριακές για το κελεπούρι που είχαν στα χέρια τους, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια μεθοδική έρευνα.

Η ροζ αγγελία με φωτογραφίες, που υποσχόταν εκπλήξεις

Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες της «Espresso», οι Έλληνες αστυνομικοί κάτι είχαν υπόψη τους για το κύκλωμα με τις συνοδούς πολυτελείας και απλώς η σύλληψη στην Αυστρία επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που ήδη είχαν στα χέρια τους. Αυτό όμως που δεν γνώριζαν ήταν οι δύο διάσημες κυρίες που συμπλήρωναν τις τραπεζικές τους καταθέσεις απασχολούμενες νυχτερινές ώρες, ξαπλωμένες στα κρεβάτια πολυτελών ξενοδοχείων της Αθήνας και κρατώντας συντροφιά σε γενναιόδωρους κυρίους.

Ύστερα από ψηφιακή έρευνα που έκαναν στο Διαδίκτυο οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως το κύκλωμα διατηρεί ιστοσελίδα, στην οποία διαφημίζει τις καλλίγραμμες αλλοδαπές αναρτώντας αποκαλυπτικές τους φωτογραφίες. Σε περίοπτη θέση ήταν τοποθετημένες οι ημίγυμνες φωτογραφίες των δύο Ελληνίδων, με καλυμμένα όμως τα πρόσωπά τους.

Βέβαια στη σχετική λεζάντα που συνοδεύει τις δύο φωτογραφίες αναφέρεται πως πρόκειται για «γυναίκες-έκπληξη που όλοι τις έχετε δει και θα θέλατε να τις είχατε για ένα βράδυ στον χώρο σας». Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Espresso», η μία από τις κυρίες ήταν γνωστή τηλεπαρουσιάστρια, ενώ η... συνάδελφός της στο κύκλωμα ήταν ηθοποιός και πρώην μοντέλο, η οποία έπαιζε μικρούς ρόλους σε τηλεοπτικά σίριαλ μέχρι και το 2005.

Και οι δύο κυρίες μετά τα περάσματα που έκαναν από την τηλεόραση, επέλεξαν να ενταχθούν στο κύκλωμα, καθώς φαίνεται πως υπήρχε έτοιμη πελατεία και σίγουρο εισόδημα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η ΕΛ.ΑΣ. για τη δικογραφία που ήδη σχηματίζεται, το κύκλωμα συνεργάζεται με κακοποιούς από βαλκανικές χώρες, οι οποίοι συμμετέχουν επίσης σε κυκλώματα μαστροπείας στις χώρες τους και προωθούν πανέμορφα κορίτσια στην Ελλάδα αλλά και σε χώρες της κεντρικής Ευρώπης.

Πηγή : espreessonews




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ