Μπεκατώρου: Καλοκαίρι με τον Αντώνη στην Κεφαλονιά!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013 12:46

Μπεκατώρου: Καλοκαίρι με τον Αντώνη στην Κεφαλονιά!

Η Κεφαλονιά δεν λείπει από κανένα καλοκαίρι της Μαρίας Μπεκατώρου. Η γλυκιά παρουσιάστρια κατάγεται από το νησί του Ιονίου και φροντίζει να το επισκέπτεται κάθε φορά που οι υποχρεώσεις της το επιτρέπουν. Ειδικά για τις καλοκαιρινές της διακοπές δεν υπάρχει ιδανικότερος προορισμός! Μετά από μία μικρή απόδραση στη Ρόδο λοιπόν, η Μαρία μαζί με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο βρέθηκαν στο μεγαλύτερο νησί των Επτανήσων! Είναι ένα μέρος το ζευγάρι αγαπάει πολύ και η Μαρία όταν είναι εκεί νιώθει ευτυχισμένη.



Παρά την δύσκολη περίοδο που περνά μετά την απώλεια του πατέρα της, στην Κεφαλονιά περνά όμορφες στιγμές. Κάποιες από αυτές τις απαθανατίζει με τον φωτογραφικό της φακό και τις μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους.



Φυσικά, στο νησί της υποδέχεται αρκετά συχνά και καλούς της φίλους οι οποίοι περνούν κάποιες μέρες μαζί της. Φέτος, την επισκέφτηκαν ανάμεσα σε άλλους η Νάντια Μπουλέ, ο Ορφέας Παπαδόπουλος αλλά και ο Χρήστος Νέζος και η Αμαρυλλίς. Στους δύο τελευταίους μάλιστα έκανε ξενάγηση με το "Μπεκατώρου bus", όπως έγραψε αστειευόμενη η τραγουδίστρια για την βόλτα με το ποδήλατο στο οποίο ανέβηκαν και οι τρεις.



Εκτός όμως από την καλή παρέα στο νησί, αυτό που κάνει την Μαρία να χαλαρώνει όπου κι αν βρεθεί και να μαγεύεται είναι τα φανταστικά μέρη και οι υπέροχες παραλίες. Οι περισσότερες αποτελούν το καλύτερο background για τα ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα και τα γλυκά απογεύματα που απαθανατίζει με τον φωτογραφικό της φακό.



Αγαπάει τις παραλίες με τα καταπράσινα νερά όπου κάνει μπάνιο μέχρι αργά το απόγευμα, τις βραδινές βόλτες στο Αργοστόλι και το Φισκάρδο, το καλό φαγητό πάνω στη θάλασσα και τις μικρές εκδρομές.



Αν και το πατρικό της σπίτι είναι στο χωριό Λακήθρα η Μαρία φροντίζει να απολαμβάνει όλο το νησί και να χαίρεται την συναναστροφή της με τους ντόπιους. Με το καπελάκι της, το ποδηλατάκι της και φορώντας πάντα το λαμπερό χαμόγελό της μιλάει σε όλο τον κόσμο. Η “τρελή” κεφαλονίτισσα, όπως την αποκαλούν, είναι το καμάρι τους άλλωστε.



Έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο τηλεοπτικό τοπίο και μάλιστα από τον Σεπτέβρη θα την δούμε σε δύο πόστα. Έχει συμφωνήσει ήδη με τον ΑΝΤ1 όχι μόνο να παρουσιάσει το "Your Face Sounds Familiar"αλλά να αναλάβει και δεύτερο project το οποίο απ΄ ότι συζητιέται, προορίζεται για την καθημερινή, μεσημεριανό-απογευματινή ζώνη του σταθμού. Μέχρι τότε η Μαρία γεμίζει μπαταρίες στο νησί της μαζί με τον Αντώνη της με τον οποίο συμπλήρωσε φέτος 6 χρόνια γάμου!

Πηγή: thebest.gr