Πέγκυ Ζήνα: Κρουαζιέρα στο Ιόνιο με την Ηλέκτρα και τον καλό της

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013 11:16

Πέγκυ Ζήνα: Κρουαζιέρα στο Ιόνιο με την Ηλέκτρα και τον καλό της

Κρουαζιέρα στο Ιόνιο με το σκάφος τους «Saryl P» έκαναν πριν λίγες μέρες η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας και φυσικά μαζί τους ήταν και η κόρη τους Ηλέκτρα.

pegky1.jpg

Μετά τη λεπτή χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η Πέγκυ στις φωνητικές χορδές, το ζευγάρι μάζεψε τα μπογαλάκια του και άνοιξε… πανιά για την Κεφαλονιά και συγκεκριμένα το Φισκάρδο, που το λατρεύουν και οι δύο.

pegky2.jpg

Η Πέγκυ φορούσε πάντα στο λαιμό της ένα φουλάρι για να τον προστατέψει και απόλαυσε με την κόρη της και τον σύζυγό της τα καταπράσινα νερά του Ιονίου. Μετά τα παιχνίδια στη θάλασσα και στην παραλία με τη μικρή Ηλέκτρα, όλοι μαζί έκαναν τις βόλτες τους στο νησί και επισκέφτηκαν φυσικά και την ταβέρνα της Τασίας.

pegky3.jpg
Η κρουαζιέρα συνεχίστηκε στους Αντίπαξους, τη Λευκάδα, τα Σύβοτα, την Ιθάκη και το Μεγανήσι, όπου στο Βαθύ, η Πέγκυ είχε τη χαρά να συναντήσει και τον Γιάννη Πλούταρχο με την οικογένειά του που έκαναν διακοπές εκεί.

pegky4.jpg

Μετά τη φετινή τους συνεργασία στο ΘΕΑ, οι δυο τους έχουν γίνει πολύ καλοί φίλοι και διατηρούν οικογενειακές πλέον σχέσεις.

pegky5.jpg
Από την περασμένη Κυριακή η Πέγκυ έχει επιστρέψει στην Αθήνα με την οικογένειά της, αφού οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις είναι αυξημένες.

pegky6.jpg

Εκτός από το γεγονός ότι πρέπει να ολοκληρώσει την ηχογράφηση του νέου της album, στις 8 Αυγούστου θα ταξιδέψει στον Καναδά για δύο συναυλίες, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα θα κάνει εντατικά μαθήματα φωνητικής με τη Λία Βίσση για να επανέλθει η φωνή στο επίπεδο που ήταν πριν από την εγχείρηση.

Πηγή: HELLO