Άγρια κόντρα Πλέσσα - Πουλόπουλου: "Μικρότητες ανθρώπων που βοήθησα!" - "Δεν με κάλεσε ποτέ!"

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Ιουλίου 2013 08:05

Άγρια κόντρα Πλέσσα - Πουλόπουλου: "Μικρότητες ανθρώπων που βοήθησα!" - "Δεν με κάλεσε ποτέ!"

Κόντρα με "μπηχτές" και από τις δύο πλευρές ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες, μεταξύ του Μίμη Πλέσσα και του Γιάννη Πουλόπουλο. Αφορμή στάθηκε η δήλωση του κ. Πλέσσα στην εφημερίδα News, όπου ενοχλημένος από το γεγονός ότι ο κ. Πουλόπουλος δεν βρέθηκε κοντά του σε συναυλία που δόθηκε προς τιμή του συνθέτη στο Θέατρο Βράχων, είπε: «Θα πήγαινα σε συναυλία του Πουλόπουλου αν με καλούσε. Είναι δυνατόν να θυμάμαι εγώ τις μικρότητες των ανθρώπων που βοήθησα, δίνοντάς τους 80 από τις 90 επιτυχίες που έχουν στο ενεργητικό τους; Μάλλον δεν μετράς το σωστό μου μπόι. Αν θέλεις ξεχώρισέ τα: ένας από τους αληθινούς, μιλάει με την ίδια αγάπη γι' αυτούς που τον τιμούν και γι' αυτούς που τον πρόδωσαν».

Η απάντηση ήρθε μέσα από την εφημερίδα Espresso: «Δεν με κάλεσε ποτέ κανείς σε συναυλία του Μίμη Πλέσσα! Άλλωστε, αν αυτό γινόταν, δεν θα πήγαινα για δύο λόγους: πρώτον, γιατί ποτέ δεν έκανα "αρπαχτές" στην καριέρα μου και δεύτερον, λόγω του προβλήματος που έχω στα μάτια μου τα τελευταία χρόνια. Ούτε ξέρω που είναι το "Θέατρο Βράχων", στον λόγο μου! Επομένως, πώς λέει ότι τον πρόδωσα; Μήπως νόμιζε ότι μου έκανε τηλέφωνο; Γιατί τώρα ηλικιακά, είμαστε όλοι γύρω στα ...εκατό και ξεχνάμε. Ο Πλέσσας με κάλεσε στο Ηρώδειο και γύρισε και μου είπε να τραγουδήσω μόνο δύο τραγούδια. Μα, άμα έχω πει τόσα πολλά δικά του, πώς να βγω και να τραγουδήσω μόνο δύο;», λέει ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης Πουλόπουλος απέχει από κάθε καλλιτεχνική δραστηριότητα, καθώς εδώ και 18 χρόνια δίνει «μάχη» με το γλαύκωμα, που έχει δημιουργήσει δυσκολίες στην όραση του.




00 inkefalonia general ad 300X250