H Lady Gaga όπως δεν την έχουμε δει ποτέ: Αμακιγιάριστη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013 08:06

H Lady Gaga όπως δεν την έχουμε δει ποτέ: Αμακιγιάριστη

«Γυμνή» και αγνώριστη, μακριά από τις εκκεντρικές μεταμορφώσεις της και δίχως το βαρύ μακιγιάζ με τα τονισμένα φρύδια και τα κατακόκκινα χείλη, ποζάρει η Lady Gaga σε φωτογραφία που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα littlemonsters.com. Η κίνησή της αυτή δεν είναι τυχαία. Εκτός από το γεγονός ότι έρχεται ως «προεόρτιο» της κυκλοφορίας του νέου της άλμπουμ «Artpop», αποκαλύπτει επίσης τη διάθεση της 27χρονης τραγουδίστριας να αφαιρέσει τη «μάσκα» της σταρ για να κάνει... ενδοσκόπηση. Να «σκαλίσει» τις πληγές του παρελθόντος και να βρει τη δύναμη να προχωρήσει σε νέα μουσικά μονοπάτια.

«Είναι τρομακτικό να επιστρέφεις σε πράγματα που βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια, στον πόνο του παρελθόντος. Το μόνο που βρήκα όμως ήταν πάθος. Νόμιζα ότι είχα καταστραφεί μέσα μου. Είμαι όμως έτοιμη να πολεμήσω. Ξεκινήστε τη μουσική» έγραψε η Lady Gaga. Το νέο της άλμπουμ θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο ενώ τον Αύγουστο θα παρουσιάσει το πρώτο σινγκλ.

Η ίδια έχει αποκαλύψει ότι κατά το παρελθόν, όταν ήταν ανερχόμενη τραγουδίστρια, έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών. Στην ευαίσθητη ηλικία των 15 ετών αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας εξαιτίας της βουλιμίας και της ανορεξίας.

Πρόσφατα ανακηρύχθηκε η πλουσιότερη διασημότητα κάτω των 30 ετών από το περιοδικό Forbes, καθώς τα έσοδα της από τον Ιούνιο του 2012 έως τον Ιούνιο του 2013 έφτασαν τα 60 εκατ. ευρώ.

Πηγή: tanea.gr




00 inkefalonia general ad 300X250