Μαρία Μπεκατώρου - Αντώνης Αλεβιζόπουλος - Η ρομαντική απόδραση στη Ρόδο

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2013 13:17

Μαρία Μπεκατώρου - Αντώνης Αλεβιζόπουλος -  Η ρομαντική απόδραση στη Ρόδο

Στη Ρόδο βρέθηκαν αυτό το Σαββατοκυριακο η Μαρία Μπεκατώρου και ο σύζυγός της, Αντώνης Αλεβιζόπουλος.

Το ζευγάρι βρέθηκε στο νησί με αφορμή τα λαμπερά εγκαίνια του ανακαινισμένου ξενοδοχειακού συγκροτήματος της οικογένειας Ρέστη «BELLEVUE» και την παρουσίαση του νέου εστιατορίου του Έκτορα Μποτρίνι «Botrini’s Rodi».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Yupiii, η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της έφτασαν στο νησί το απόγευμα της Παρασκευής και παρέμειναν μέχρι το βράδυ της Κυριακής. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μερικές από τις πιο γνωστές παραλίες του νησιού, ενώ το βράδυ του Σαββάτου, αμέσως μετά τα εγκαίνια του«BELLEVUE» και του «Botrini’s Rodi» διασκέδασαν με μεγάλη παρέα στην Παλιά Πόλη της Ρόδου. Μεταξύ άλλων, στην παρέα τους βρίσκονταν ο Χάρης Σιανίδης, ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου, ο Νίκος Βουρλιώτης με τη σύζυγό του, Όλγα Καρπαθάκη, αλλά και ο Νίκος Βέρτης, που το προηγούμενο βράδυ είχε δώσει μια μεγάλη συναυλία στο λιμάνι του νησιού.

 

Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Αντώνης Αλεβιζόπουλος στα εγκαίνια του ξενοδοχείου της οικογένειας Ρέστη, επί της Ακτής Μιαούλη. Στον ισόγειο χώρο του ξενοδοχείου – με θέα τη θάλασσα – φιλοξενείται το νέο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι, «Botrini’s Rodi».

 

Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Αντώνης Αλεβιζόπουλος στην παλιά πολη της Ρόδου, το βράδυ του Σαββάτου.

Περισσότερες εικόνες από εδώ 

yupiii.gr

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250