4 πράγματα που απαγορεύεται να κάνετε μετά το sex!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Μαΐου 2013 23:06

4 πράγματα που απαγορεύεται να κάνετε μετά το sex!

Για να μη λέτε ότι δεν σας προειδοποιήσαμε!

Το sex μπορεί να είναι ωραίο και απολαυστικό, έχει όμως και κάποιους συγκεκριμένους κανόνες, τους οποίους καλό θα ήταν να ακολουθούμε προκειμένου και πιο σωστοί εραστές να είμαστε, αλλά φυσικά και να το απολαμβάνουμε περισσότερο. Είναι βλέπετε φορές, που ενώ ένα ζευγάρι μπορεί να είναι ερωτευμένο και να έχει φοβερή χημεία στο κρεβάτι, έρχονται κάποιες κινήσεις συγκεκριμένες και κάποιες, κατά τη γνώμη μας κάκιστες, συνήθειες που είναι ικανές να ακυρώσουν όλη την καυτή βραδιά που περάσατε λίγο πριν! Το φαινόμενο αυτό, δεν περιορίζεται μόνο σε άντρες ή μόνο σε γυναίκες, αλλά δυστυχώς είναι μαζικό καθώς απαντάται και στα δύο φύλα και μάλιστα με ιδιαίτερη συχνότητα! Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε κάποια συγκεκριμένα πράγματα τα οποία καλό θα ήταν να αποφεύγετε αμέσως μετά το sex γιατί όπως και να το κάνουμε, είναι ικανά να καταστρέψουν ολοσχερώς την όποια ατμόσφαιρα είχατε δημιουργήσει λίγο πριν...

1. Ύπνε που θρέφεις τα παιδιά: Ναι το ξέρουμε ότι το sex καμιά φορά είναι εξαντλητικό και επίσης ξέρουμε ότι δουλεύατε όλη μέρα και είστε πτώμα, αλλά βρε άνθρωποι του θεού, δεν είναι ανάγκη με το που επέλθει η ολοκλήρωσις εσείς να λιποθυμήσετε στον ύπνο! Καταλαβαίνουμε ότι το μαξιλάρι φαντάζει ιδιαιτέρως δελεαστικό αλλά όσο να πεις είναι λίγο γαιδουριά να αρχίσεις τα ροχαλητά ενώ ο άλλος θέλει να κάνει... αγαπούλες! Προσπαθείστε λοιπόν να συγκρατηθείτε και μην καταστρέφεται την σέξι ατμόσφαιρα που υπήρχε λίγο πριν. Κάντε μία αγκαλιά τον παρτενέρ, πείτε και δύο κουβέντες, δεν χρειάζεται να λύσετε και το Μεσανατολικό και μετά σιγά σιγά και σταδιακά αφεθείτε στην αγκαλιά του Μορφέα! Και ούτε γάτα ούτε ζημιά!

2. Στο μπάνιο ολοταχώς: Η κατηγορία εκείνη των ανθρώπων οι οποίοι κυριολεκτικά τρέχουν για να πάνε στο μπάνιο και να... απολυμανθούν(;) αμέσως μετά το sex, είναι εκνευριστική και αρκούντως ενοχλητική. Εκεί δηλαδή που εσύ θες να κάνεις τα χάδια σου και τα νάζια σου, ο άλλος τρέχει στην τουαλέτα σαν αγρίμι που κυνηγάει την τροφή του! Ήρθε η ώρα να σας ενημερώσουμε, ότι το sex δεν είναι βρώμικο, εκτός φυσικά αν εσείς το προτιμάτε έτσι, και πως αν καθίσετε και ένα μισάωρο να χαλαρώσετε αγκαλιά με το σύντροφό σας, ούτε αρρώστιες θα κολλήσετε, ούτε θα βρωμίσετε για πάντα! Την επόμενη φορά λοιπόν που θα βγει από μέσα σας ο... Καντακουζηνός, αγνοείστε τον!

3. Η ώρα του τηλεφώνου: Ακόμα ένα τρομερό λάθος που κάνουν και άντρες και γυναίκες, είναι ότι αμέσως μετά τη... συνεύρεση πιάνουν το κινητό ανά χείρας και αρχίζουν εντατική δουλίτσα: Μηνύματα, τηλέφωνα και τώρα τελευταία και παιχνίδια! Δηλαδή στο μήνυμα τι μπορεί να στείλει κάποιος εκείνη την ώρα; Φιλαράκι τα κατάφερα κι απόψε; Αφήστε δε, που αν αμέσως μετά αγνοήσετε παντελώς τον παρτενέρ, εκτός του ότι είναι αγένεια, θα τον κάνετε να αισθανθεί και ανεπιθύμητος! Θεωρούμε, ότι τόσο το μήνυμα, όσο και το τηλέφωνο, πόσο μάλλον δε το angry birds μπορούν να περιμένουν! Διαφορετικά σας αξίζει να σας παρατήσει στα κρύα του λουτρού με μόνη συντροφιά το... κινητό σας!

4. Όταν το στομάχι γουργουρίζει: Η αλήθεια είναι ότι την πείνα δεν μπορείς να την νικήσεις ότι κι αν κάνεις. Μία ακόμα αλήθεια είναι, ότι αν υπάρχει μία απόλαυση πιο δυνατή και αναγκαία από το sex αυτή είναι το φαγητό! Καταννοούμε απολύτως το γεγονός ότι η ώρα είναι περασμένη και αφού κάνατε και το sex σας ήρθε η στιγμή να γεμίσετε και το στομαχάκι σας, αλλά όπως και να το κάνουμε, ένα πιτόγυρο με τζατζίκι είναι ικανό να καταστρέψει τα πάντα! Αν τελοσπάντων πεινάτε τόσο πολύ, φτιάξτε ένα τοστ και τρώτε ένα καλό πρωινό την επόμενη.  Ναι ξέρουμε ότι θα κατηγορηθούμε τώρα, αλλά μεταξύ μας, το θέαμα μιας γυναίκας να καταβροχθίζει σουβλάκια μπροστά στον άνθρωπο με τον οποίο έκανε sex λίγο πριν, και τούμπαλιν φυσικά, όπως και να το κάνουμε, σεξουαλικό δεν το λες... Τουλάχιστον κατά τη γνώμη μας. Αν εσάς σας αρέσει, εμάς μας περισσεύει!


Πηγή: http://www.queen.gr/SEX-SChESEIS/SEX-KAI-SChESEIS/item/74567-4-pragmata-poy-apagoreyetai-na-kanete-meta-to-sex#ixzz2TlreT0k9