Ο μπουφές του καλού sex

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013 22:55

Ο μπουφές του καλού sex
Eσύ πάρε έμπνευση από τα πιάτα του σεφ για να βρεις τις στάσεις που θα σου δώσουν χρυσό σκούφο στο κρεβάτι. Κι αν θες να το πας ένα βήμα παραπάνω, μαγείρεψέ της. Ερευνες δείχνουν ότι το σπιτικό φαγητό είναι ένα από τα πιο ισχυρά δολώματα για να ψηθεί μια γυναίκα και να πάρει το κυρίως πιάτο στο κρεβάτι.
 
 
Στάση για Φαγητό
 
Εκτός από το τραπέζι, η ποικιλία είναι απαραίτητη και στο κρεβάτι σου. Γι’ αυτό πριν παραγγείλεις πάλι μια από τα ίδια, πάρε μια γεύση από πειραγμένες συνταγές
 
1. Πίτερ Τοσ(τ)
 
Μην ανησυχείς, δεν θα το κάνετε ακούγοντας reggae. Απλώς θα την καθίσεις πάνω σε μία στοίβα με μαξιλάρια, που θα έχεις βάλει στο πάτωμα στην άκρη του κρεβατιού. Καθώς εκείνη θα στηρίζει την πλάτη της στο κρεβάτι, εσύ θα γονατίσεις μπροστά της και θα μπεις μέσα της. 
 
Λόγω της διαφοράς ύψους θα είναι εύκολο να τυλίξει τα πόδια της γύρω από τη μέση σου κι έτσι θα έρθετε πιο κοντά. «Αργές κι αισθησιακές διεισδύσεις θα βοηθήσουν να μείνετε και οι δύο στη θέση σας» λέει η Pam Spurr, συγγραφέας του Steamy Sex: The Sex Doctor’s Answers For Κeeping It Hot. «Αφού βρεις το ρυθμό σου κι ανεβάσεις ταχύτητα, πέρνα τα χέρια σου γύρω από τη μέση της, για να μη φύγουν τα μαξιλάρια. Το καλό με αυτήν τη στάση είναι ότι θα σε γεμίσει φιλιά και χάδια, παράλληλα με τη διείσδυση».
 
2. Μπακλαβάς γωνία
 
Αν θες να την ευχαριστήσεις μετά από ένα καλό πρώτο πιάτο, πέρνα στο επιδόρπιο ως εξής: ξάπλωσε πλάι της ενώ είναι ανάσκελα στο κρεβάτι κι έχε το πρόσωπό σου στραμμένο σε εκείνη. Λύγισε τα πόδια της και γύρνα τα προς το μέρος σου, έτσι ώστε να σχηματίσουν γωνία με τους μηρούς σου. Με το που βρεις σημείο επαφής, ξεκίνα αργές και ήρεμες διεισδύσεις. 
 
Για να εμβαθύνεις περισσότερο, θα πρέπει να την πιάσεις από τους γοφούς και να βάλεις δύναμη, αφού τη μετακινήσεις στο κατάλληλο σημείο. «Αυτή η στάση σού δίνει φανταστική πρόσβαση πάνω της με πολλούς διαφορετικούς τρόπους» λέει η Spurr κι εξηγεί: «Σου επιτρέπει αργή, αλλά σίγουρη διείσδυση, ενώ μπορείς να ερεθίζεις την κλειτορίδα της με το χέρι που θα μείνει ελεύθερο μετά την τοποθέτηση των γοφών της στο σωστό σημείο».
 
3. Τα καλύτερα γεμιστά
 
Για να πετύχει η συνταγή, θα πρέπει να αρχίσεις το μαγείρεμα ανορθόδοξα. Αντί να βάλεις εκείνη από κάτω, θα ξαπλώσεις εσύ ανάσκελα και θα φέρεις τα γόνατά σου στο στήθος σου. Επειτα θα την προσκαλέσεις να κάτσει πάνω σου, με την πλάτη στραμμένη στο πρόσωπό σου. 
 
Αν κουραστεί, μπορεί να στηρίξει τα χέρια της στο κρεβάτι κι εσύ να τη βοηθήσεις να ισορροπήσει κρατώντας την από τους λυγισμένους αγκώνες της. Για μεγαλύτερη σταθερότητα, πίεζε με τα πόδια την πλάτη της. «Χρειάζεται δύναμη αυτή η στάση» λέει η Spurr. «Πρέπει να έχεις γυμνάσει καλά τους κοιλιακούς και τους μυς της μέσης σου». Βέβαια, αν έχεις και γυμνασμένα χέρια, θα μπορείς να κάνεις πιο αποφασιστικές, αργές κι ελεγχόμενες διεισδύσεις.
 
4. Ελαφρύ γεύμα
 
Αν σου ξεκαθαρίσει εξαρχής πως δεν αντέχει τη βαριά κουζίνα, ελάφρυνέ τη με πλάγιο τρόπο. Ενώ ξαπλώνει ανάσκελα στο κρεβάτι, πέσε από πάνω της, έτσι ώστε τα σώματά σας να σχηματίσουν σταυρό. 
 
Έπειτα, αντί να προσεύχεσαι να σπάσεις το ρεκόρ σου στα πουσάπς, στήριξε τους αγκώνες σου στο κρεβάτι και κάνε οριζόντιες κυκλικές κινήσεις. Ετσι το όπλο σου θα στοχεύει στα πλαϊνά τοιχώματα του κόλπου, ενώ η λεκάνη σου θα ασκεί πίεση στην περιοχή της κλειτορίδας. Αυτός ο συνδυασμός μαζί με το πλεονέκτημα ότι θα είναι αραχτή και light θα την οδηγήσει γρήγορα στην κορύφωση.
 
5. Καυτή σούπα
 
Μπορεί η στάση-κουτάλι να είναι από τις αγαπημένες της, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θέλει να την τρώει με το κουτάλι ίδια και απαράλλαχτη. «Πολλές γυναίκες βαριούνται το σεξ, επειδή κάθε φορά που το κάνουν επαναλαμβάνουν μία ή δύο ίδιες στάσεις» λέει η Spurr. Ενώ λοιπόν θα σε περιμένει πίσω της ξαπλωμένη στο πλάι, εφάρμοσε το στήθος σου στην πλάτη της και βοήθα τη με τις γάμπες σου να λυγίσει ελαφρώς τα πόδια της.
 
Καθώς το κάνετε, μεγάλωνε τη γωνία για να αλλάζει και η γωνία διείσδυσης. »Εκείνη μπορεί να απλώσει το χέρι της και να πιάσει το μηρό ή το γλουτό σου, προκειμένου να είναι σίγουρη ότι δεν θα γλιστρήσεις έξω» λέει η Spurr επισημαίνοντας ότι πρόκειται για ρομαντική και πολύ σέξι στάση.