Συνελήφθη πολύ γνωστός τηλεπαρουσιαστής με ταλέντο στην κόκα!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012 00:32

Συνελήφθη πολύ γνωστός τηλεπαρουσιαστής με ταλέντο στην κόκα!

Είναι μία από τις συμπαθέστερες, χαριτωμένες, και πλέον υπερκινητικές τηλεοπτικές παρουσίες με πολυετή παρουσία και πολλαπλά πόστα σε διαφορετικές τηλεοπτικές ζώνες στο τρέχων πρόγραμμα του ίδιου μεγάλου καναλιού.

Μέχρι τη στιγμή που η χαρισματική του υπερκινητικότητα, αποδείχτηκε όχι και τόσο φυσική, αλλά αρκούντως χημική. Η αστυνομία έχοντας εδώ και καιρό υποψίες για τα ιδιωτικά βίτσια του που στο γυαλί προέκυπταν δημόσιες αρετές (μετά την εξάρθρωση σπείρας διακίνησης ναρκωτικών από την οποία ο σταρ έκανε την καβάντζα του) εντόπισε στο κινητό του τηλέφωνο κλήσεις του ίδιου προς μέλη της συμμορίας, από την οποία ζητούσε «εισιτήρια των αγώνων» όπως ήταν το συνθηματικό για την παραγγελία.

Καθ' όλου τυχαίο το συνθηματικό εφ' όσον η σπείρα, φαίνεται να προμήθευε με τη λευκή σκόνη του τρελού κεφιού συνδέσμους οπαδών (γεγονός που δίνει στην υπόθεση το χαρακτήρα ενός ακόμα μεγαλύτερου σκανδάλου). Ο παρουσιαστής οδηγήθηκε στον ανακριτή με κατηγορίες για προσωπική χρήση, γεγονός που οδήγησε στην απόφαση της απόκρυψης του ονόματός του.

Δυστυχώς όμως για τον ίδιο,  από σήμερα το πρωί, η ταυτότητά του είναι κοινό μυστικό σχεδόν σε όλους ειδικά από τη στιγμή που πρόκειται για έναν από τους πλέον προβεβλημένους ανθρώπους των σημερινών ισχνών τηλεοπτικών ημερών και δεν είναι λίγοι αυτοί που εποφθαλμιούν την καρέκλα του.

Πηγή: inews.gr




00 inkefalonia general ad 300X250