Γαμπρός για δεύτερη φορά ο Michael Jordan - Αστέρες του NBA καλεσμένοι στην τελετή

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Απριλίου 2013 16:38

Γαμπρός για δεύτερη φορά ο Michael Jordan - Αστέρες του NBA καλεσμένοι στην τελετή

Γαμπρός για δεύτερη φορά ντύθηκε ο πρώην μπασκετμπολίστας, Michael Jordan, ο οποίος το Σάββατο (27/4) παντρεύτηκε την επί χρόνια αγαπημένη του Yvette Prieto. Ο γάμος του Jordan με το πρώην μοντέλο έγινε στη Φλόριντα και συγκεκριμένα στην Επισκοπική Εκκλησία στο Palm Beach. Το ζευγάρι έχει μια αξιοπρόσεκτη διαφορά ηλικίας, μια και ο Michael Jordan έκλεισε τα 50 τον προηγούμενο Φεβρουάριο και η Prieto είναι 35 ετών. Ωστόσο, από ότι φαίνεται αυτό το γεγονός δεν αποτέλεσε εμπόδιο στη σχέση τους η οποία οδηγήθηκε στα σκαλιά της εκκλησίας.

Στο γάμο παραβρέθηκαν σχεδόν 2.000 καλεσμένοι μεταξύ αυτών αστέρες του NBA όπως ο Patrick Ewing, ο Scottie Pippen, ο Ron Harper και ο Toni Kukoc, συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού.

"Για πολλούς μήνες προετοιμάζονταν για την τελετή. Ήθελε να δώσει στην Yvette ό,τι εκείνη επιθυμούσε", είπε άτομο από το περιβάλλον τους

Οι δυο τους διατηρούν πολλά χρόνια δεσμό και αρραβωνιάστηκαν τον Δεκέμβριο του 2011. Λίγα χρόνια νωρίτερα, το 2006, ο Jordan είχε πάρει διαζύγιο από την πρώτη του σύζυγο, Juanita, ύστερα από 17 χρόνια έγγαμου βίου και έχοντας αποκτήσει τρία παιδιά.

Στην ίδια εκκλησία, το 2005, παντρεύτηκε και ο Donald Trump.

Πηγή: cosmo.gr


Να ζήσουν!




00 inkefalonia general ad 300X250