Σπουδαίος μας ηθοποιός παντρεύεται την 30 ετών μικρότερη σύντροφό του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013 10:38

Σπουδαίος μας ηθοποιός παντρεύεται την 30 ετών μικρότερη σύντροφό του

Ο γάμος θα γίνει μέσα στον Απρίλιο...

Τι και αν τους χωρίσουν τριάντα χρόνια; Ο έρωτάς τους άνθησε και είναι δυνατός. Ο διεθνής φήμης ηθοποιός και η σύντροφος και συνάδελφός του Λίλιαν αποκαλύπτουν στο περιοδικό «Tv mεnu» ότι παντρεύονται τον Απρίλη.

Λίλιαν, είναι αλήθεια ότι παντρεύεστε τον Απρίλιο;

Ναι. Θα κάνουμε πολιτικό γάμο. Αποφασίσαμε μάλιστα να γίνει υπό το φως των «Παιδιών του πατρός». Στη διάρκεια της επαφής μας δεθήκαμε πάρα πολύ. Έτσι θα μας παντρέψουν οι τέσσερις ηθοποιοί και ο σκηνοθέτης και συγγραφέας της παράστασης Στέφανος Κακαβούλης. Εγώ πια τους λέω «τα κουμπαράκια μου». Θα παντρευτούμε στην Αθήνα. Ο γάμος μας θα γίνει μία από τις πρώτες εβδομάδες του Απρίλη. Θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα ή Τρίτη και έπειτα θα πάμε να παίξουμε στο θέατρο.

Αντιλαμβάνομαι ότι είσαι πολύ χαρούμενη...

Η αγάπη μας έχει επικυρωθεί, δοκιμαστεί και αντέξει σε πολλές κακουχίες. Ο γάμος μας είναι τυπικός, γιατί συζούμε την ουσία.



Κύριε Φωκά, παντρεύεστε λοιπόν για τέταρτη φορά...

Έχω πάρει το κολάι πια. Βρήκα ένα σπάνιο κορίτσι και, επειδή ιδιαίτερα σήμερα είναι πολύ δύσκολο αυτό, δεν θα το αφήσω να φύγει.

Τι αγαπάτε περισσότερο στη Λίλιαν;

Όλοι οι άνθρωποι έχουν καλά και καλά. Η Λίλιαν έχει πολλά καλά και λίγα περίεργα. Κακά δεν έχει. Ειλικρινά είμαι πανευτυχής που τη συνάντησα στη ζωή μου.

Πώς κάνατε την πρόταση γάμου;

Της είπα: «Πρέπει να σε αποκαταστήσω»

Φαντάζομαι ήταν μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή...

Ναι. Ιδιαίτερα για το κορίτσι μου, γιατί οι γυναίκες είναι πολύ πιο ευαίσθητες σε αυτά τα πράγματα, εν αντιθέσει με εμάς τους άνδρες που είμαστε γαϊδούρια!

Λίλιαν, έχετε τριάντα χρόνια διαφορά. Μπήκε ποτέ ο χρόνος ανάμεσά σας;

Ποτέ. Δεν αισθάνομαι ότι έχουμε διαφορά ηλικίας. Έως τη στιγμή που συνάντησα τον Σπύρο, δεν συνέβη να εξωτερικεύσω σε έναν άνθρωπο -πέραν της κόρης μου- τόση τρυφερότητα και αγάπη. Πολλές φορές διαπιστώνω ότι του συμπεριφέρομαι σαν να είναι το παιδί μου.

Πηγή: http://www.zappit.gr