Πιστόρεια ιστορία στη μεγάλη οθόνη!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2013 23:10

Πιστόρεια ιστορία στη μεγάλη οθόνη!

Ακόμα δεν έχει αποφανθεί η δικαιοσύνη για το θάνατο της συντρόφου του Ρέεβα Στέενκαμπ στις 14 Φεβρουαρίου με τέσσερις σφαίρες από το πιστόλι του και ο αθλητής χρυσός Παραολυμπιονίκης, Όσκαρ Πιστόριους φαίνεται πως αποτελεί χρυσάφι και για ένα από τα μεγαλύτερα στούντιο κινηματογραφικών ταινιών που θα κάνει την επίσημη ανακοίνωση, για την παραγωγή ταινίας που αφορά τη ζωή του, όπως τουλάχιστον αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail. Η ιστορία του Όσκαρ Πιστόριους, σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα θα γίνει ταινία, με τον γοητευτικό Ράιαν Γκόσλινγκ και την εκθαμβωτική Σαρλίζ Θερόν να έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, υποδυόμενοι τον αθλητή και την άτυχη σύντροφό του Ρίβα Στίνκαμπ.

Πηγές του Χόλυγουντ αναφέρουν πως ήδη βρίσκονται στα σκαριά δύο σενάρια, και πως ένα από τα κορυφαία γραφεία της κινηματογραφικής βιομηχανίας πρόκειται, εντός λίγων εβδομάδων, να τοποθετηθεί επίσημα, σχετικά με την παραγωγή της ταινίας.

«Έχουμε έναν από τους πιο διάσημους αθλητές στον κόσμο υπό επιτήρηση, και μία πανέμορφη νεαρή γυναίκα που συνάντησε έναν βίαιο θάνατο» λέει μία πηγή. «Τα σενάρια άρχισαν να ξεπετάγονται μέσα σε μερικές ημέρες» υποστηρίζει.

Στη συνέχεια, η ίδια πηγή τονίζει: «Ο Ράιαν έχει ένα είδος ήρεμου μαγνητισμού που ταιριάζει απόλυτα στο project. Επιπλέον, τον περιβάλλει ένα πέπλο μυστηρίου». Και, ενώ ο Γκόσλινγκ έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική και να ξεκουραστεί, το νέο αυτό εγχείρημα σίγουρα θα αποτελέσει ένα μεγάλο δέλεαρ για την καριέρα του.

Πηγή: attikipress.gr




00 inkefalonia general ad 300X250