Η επίθεση μέσω Twitter του Χάρη Βαρθακούρη στον Γιάννη Πλούταρχο

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2013 15:37

Η επίθεση μέσω Twitter του Χάρη Βαρθακούρη στον Γιάννη Πλούταρχο

Το μεσημέρι της Δευτέρας (25/2), ο Χάρης Βαρθακούρης ήταν εις εκ των τηλεθεατών της εκπομπής 'Ελένη', στην οποία εμφανιζόταν ο Γιάννης Πλούταρχος. Ο δημοφιλής τραγουδιστής και γιος του Γιάννη Πάριου δεν ήταν πολύ ευχαριστημένος με αυτά που έβλεπε, κι έτσι ξεκίνησε η τουιτερική επίθεση:     Επειδή πολλοί απόρησαν, και ιδιαίτερα οι 'τυφλοί' και τα 'πιστά σκυλάκια' όπως τους χαρακτήρισε, ο Χάρης προέβη την Πέμπτη (28/2) και σε μια ανάρτηση-ανάλυση των δύο παραπάνω tweets: "Αγαπητά πιστά σκυλάκια και "τυφλοί θαυμαστές", γενικώς και αορίστως,

θα σας πω μια ιστορία και οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις ίσως είναι συμπτωματική.

Ας υποθέσουμε οτι γραφεις μουσική. Μετα ας υποθέσουμε οτι καποιος ακούει τραγούδια σου. Ας υποθεσουμε πάλι ότι σε παίρνει τηλεφωνο λίγες μέρες μετά και σου λέει: Θελω "αυτό" κι αυτό" και μάλιστα βιάζομαι τρομερά γιατι επειγει να κυκλοφορησει ο δισκος μου σε ένα μήνα.

Δεχεσαι με πολλή χαρά και παρόλο που προέρχεσαι απο εγχείρηση και εισαι με ΦΡΙΚΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ και καθημερινα παιρνεις, χωρις υπερβολη, 10-12 χάπια, παυσίπονες ενέσεις ΚΑΙ ηρεμηστικά για να καταφέρεις να κλείσει 2-3 ωρες την ημερα τα ματια σου και να κοιμηθείς.

Οπότε, παρόλη την απίστευτη ταλαιπωρία σου, ξενυχτάς, παραμελείς άλλες σου επαγγελματικές υποχρεώσεις (διότι βιάζεται κάποιος), παραμελείς τη γυναίκα σου και τα παιδιά σου, κάνεις ΠΟΛΛΑ χιλιόμετρα για να πηγαίνεις studio διότι ειναι πολυ μακρια απο το σπιτι σου, (θυμιζω οτι η βενζινη δεν δινεται δωρεαν σε κανεναν), περνάς μέρες και ώωωρες εκει για να ηχογραφήσεις, να ενορχηστρώσεις και όλα αυτά ΕΝΩ ΠΟΝΑΣ σε βαθμο να θελεις να αυτοκτονήσεις!!!

Τα ηχογραφείς, είστε όλοι ευχαριστημένοι, σου λένε οτι ενα απο τα δυο σου τραγουδια θα ειναι αυτο με το οποιο θα "βγει" ο δίσκος, μπαινεις να κάνεις δευτερη επέμβαση γιατι οι πόνοι που είχες ολο αυτο το διαστημα οφείλονται σε κακή πρώτη επέμβαση ΣΥΝ οτι εχεις ταλαιπωρησει απίστευτα τον οργανισμο σου με τις μετακινήσεις ενω ΟΦΕΙΛΕΣ να ξεκουραζεσαι σπίτι σου (αλλα τι να κανεις που βιάζεται κι εσύ τον εκτιμάς και θελεις να γινει σωστα και καλά η δουλειά άρα επιβαλλεται η παρουσια σου στο στούντιο).

Μετά ας υποθέσουμε οτι κάποιος στο διάστημα των γιορτών πάει καπου να τραγουδήσει. Εκει ας υποθέσουμε ότι έχει περάσει στο πρόγραμμά του κανονικά το ένα σου τραγούδι.

Μετά ας υποθέσουμε οτι άδικα περασες γολγοθα να τα ηχογραφήσεις γρήγορα διότι τελικα η κυκλοφορία αναβάλεται για 3 μήνες αργότερα από την ημερομηνία που σου είχαν πει και που ετρεχες να προλάβεις ενω πονούσες!

Μετά ας υποθέσουμε οτι κάποιος άσχετος, κάποιος τρίτος ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ "ΦΙΛΑΡΑΚΙ" σου, οπως θεωρω οτι οφειλει ή τέλος πάντων έτσι θα έκανα εγώ γιατί ετσι κανουν οι αντρες, σε ενημερώνει ότι τελικά δεν θα μπει το ένα από τα δύο διότι "εγινε ψηφοφορία στη δισκογραφική εταιρία και δεν πήρε όσες ψήφους χρειαζόταν" (!!!).

Λες "εντάξει ρε παιδιά, αφου μιλησε η δημοκρατία, εγω πάω πάσο" κι ας προσβαλλουν τη νοημοσύνη σου με αυτη τη δικαιολογία. Ωστόσο σε ενημερώνουν οτι το άλλο σου τραγούδι, "η επιτυχία", όπως εκεινοι το αποκαλουν στο τηλέφωνο, θα μπει κανονικότατα και με το νόμο.

Μετα ας υποθέσουμε οτι ενημερώνεσαι ΑΠΟ ΤΟ INTERNET και από τη σελίδα της εφημερίδας που θα μοιράσει το cd, ότι ΟΥΤΕ "η επιτυχία" μπαίνει στο cd κι όταν δικαιολογημένα παίρνεις να ρωτήσεις "γιατί ρε παιδιά;" σου λένε οτι "εγινε καινουργια ψηφοφορία και εκεί τελικά έμεινε απ'εξω" και σου λένε "μα δεν πήρες το email που σε ενημερώσαμε??".

Οχι κύριοι, αν το είχα πάρει τότε δεν θα σας ρωτούσα… Και δεν το πήρα επειδη δεν εφτασε ποτέ, όχι επειδη δεν εψαξα… (ουτε στα spam ήταν, σε περίπτωση που το σκεφτέι κάποιος). Ισως δεν πατησατε καλά το "send"!

Ακόμα όμως κι αν το είχα πάρει όμως το email, εγω θα περίμενα τηλεφώνημα από αυτόν που όταν είχε την ανάγκη μου γιατι βιαζόταν ήξερε να τηλεφωνεί. Μετά μάλλον ξέμεινε από παντελόνια και του τελείωσαν οι μονάδες στο κινητό.

Ανακεφαλαίωση: σε ταλαιπωρεί, όχι μόνο δεν πληρώνεσαι για τον κόπο σου, ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ κι από πάνω… Λέει το τραγουδι σου στο προγραμμά του (εννοειται οτι δεν σε ρώτησε ποτέ, αλλά δε λες και τίποτα γιατι θα βγει σε λιγες μερες στο cd), ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ τελικά στο cd, δεν σε παίρνει να σου εξηγήσει αντρίκια και σταράτα, ΣΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ διότι κυκλοφορεί στο YouTube και εσυ δε μπορεις να το δώσεις αλλού κι όταν παραπονεθείς για τη γαμημένη αδικία, ακους και μπινελίκια από τους αυτεπάγγελτους συνηγορους γιατι θίγεις το παληκάρι!

Οχι φιλαράκι, κερατας και δαρμένος εγω δεν θα γίνω…

θα τα πούμε μέσω τρίτων πολύ σύντομα…

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ CD…

Υ.γ. Όταν τα κανάλια παίρνουν δηλώσεις από γείτονες τρομοκρατών ή εγκληματιών, ολοι λένε το ίδιο: "Πέσαμε απο τα συννεφα, δεν ειχε δωσει δικαίωμα σε κανεναν, φαινόταν πολύ καλό παιδι"

Τα φαινόμενα, κυρίες και κύριοι, πολλές φορές απατούν…

Και μια καλή φωνή δε συνοδεύεται απαραίτητα κι από τον αντίστοιχο χαρακτήρα.

Μη με πρήζετε άλλο λοιπόν, σας παρακαλώ!"

Ο Γιάννης Πλούταρχος δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα, σχετικά με την έκρηξη του Χάρη Βαρθακούρη. Εν αναμονή λοιπόν...

Πηγή: cosmo.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250