Πασίγνωστος ηθοποιός δηλώνει «Είμαι πολύ δύσκολα, μπορεί να με βάλουν φυλακή»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013 09:15

Πασίγνωστος ηθοποιός δηλώνει «Είμαι πολύ δύσκολα, μπορεί να με βάλουν φυλακή»

Για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει μίλησε ο διάσημος κωμικός ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς σε συνέντευξή του στο «Πρωινό Mou». «Τώρα είμαι πολύ δύσκολα. Πάρα πολύ δύσκολα. Μπορεί να με βάλουν φυλακή με τη νέα διάταξη του Υπουργείου Οικονομικών. Χρωστάω πολύ περισσότερα από 5 χιλιάδες ευρώ». Αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα γιατί αρνήθηκε πρόταση 200.000 ευρώ για να διαφημίσει ένα τραπεζικό προϊόν: «Δεν μου άρεσε το συγκεκριμένο προϊόν που θα διαφήμιζα. Δεν μπορούσα! Θεωρώ ότι οι τράπεζες έχουν κάνει μεγάλο κακό στην ελληνική κοινωνία και δεν θα μπορούσα να φορέσω το χαμόγελό μου και να διαφημίσω κάτι τέτοιο».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο Γεράσιμος Γεννατάς μίλησε και γιατί δε θέλει να κάνει παιδιά.

«Σε εμένα γράφτηκε κάτι μέσα μου από τότε που ήμουν πολύ μικρός και έχει να κάνει με την οικογένεια. Είναι από τα πράγματα που δεν τα ομολογούμε ούτε στον εαυτό μας και κάποια στιγμή αντιλαμβανόμαστε, καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν. Εγώ έχασα τους γονείς μου αρκετά μικρός.Στα 15 έχασα τον πατέρα μου και 17 είχε ήδη πεθάνει και η μητέρα μου. Ζούσα σε ένα διαμέρισμα με την 11χρονη αδελφή μου και την 80χρονη γιαγιά μου.Ήταν καλά χρόνια αυτά που έζησα μαζί τους, αλλά ίσως αυτό το πράγμα δημιούργησε μέσα μια απόσταση ή έναν φόβο προς την οικογένεια».

Προσθέτοντας πως «Μέσα σε όλα αυτά είχα και ένα κράτος που με κυνηγούσε, επειδή δεν μπορούσα να πληρώσω τον φόρο κληρονομιάς. Εκείνη την εποχή σπούδαζα στο πανεπιστήμιο και παράλληλα δούλευα μπουφετζής, οικοδομή, dj, σε πρατήριο ποτών για να τα βγάλω πέρα. Και κάθε εβδομάδα μου έρχονταν σπίτι κατασχετικά για το σπίτι και εντάλματα προσωπικής κράτησης».

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ