Δήλωση Σπύρου Μοσχόπουλου για τα αποτελέσματα των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012 21:33

Δήλωση Σπύρου Μοσχόπουλου για τα αποτελέσματα των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ

Η συμμετοχή των μελών και φίλων του ΠΑ.ΣΟ.Κ στο νομό μας, στην ανοιχτή Δημοκρατική διαδικασία για την εκλογή του νέου προέδρου, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

 

Η μεγάλη συμμετοχή απέδειξε πως η δημοκρατική παράταξη είναι εδώ! Απέδειξε ότι οι κεντροαριστερές δυνάμεις του τόπου μας συνεχίζουν τον αγώνα εντός των τάξεων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Όλοι μαζί θα παλέψουμε για την ανασυγκρότηση και αναγέννηση του πολιτικού μας φορέα και της πατρίδας μας.

 

Σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες, με τα λάθη και τις παραλείψεις μας, που γι’ αυτά θα πρέπει να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη από τους συμπολίτες μας, αποδείχθηκε για άλλη μια φορά πως το ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι η δύναμη ελπίδας και προοπτικής.

 

Απέδειξε, παρά τις Κασσάνδρες, ότι αποτελεί και θα συνεχίσει να αποτελεί πυλώνα σταθερότητας μιας χωράς που δοκιμάζεται, μιας χώρας που με στήριγμα τις θυσίες του λαού της, στέκεται ξανά στα ποδιά της, μιας χωράς που είναι έτοιμη να διεκδικήσει και πάλι το μέλλον που της αξίζει.

 

Αποδείξαμε ότι τις κρίσιμες ώρες ξεπερνάμε τον εαυτό μας.

 

Ξεκαθάρισε η δημοσκοπική σύγχυση που σκόπιμα διοχετευόταν τον τελευταίο καιρό. Το αποτέλεσμα μας δίνει δύναμη και κουράγιο.

 

Έχοντας βαριά την αίσθηση της ευθύνης, από σήμερα ανοίγουμε μια νέα σελίδα, αρχίζουμε μια νέα προσπάθεια, αρχίζουμε ένα νέο πιο έντονο, διαρκή και σκληρό αγώνα για περισσότερη δημοκρατία και δικαιοσύνη. Με συνέπεια, ειλικρίνεια, εντιμότητα, διαφάνεια και αλληλεγγύη.

 

Δίπλα στον πολίτη που πικράναμε, που στεναχωρήσαμε, που αδικήσαμε, που δοκιμάζεται.

Οι θυσίες του όμως δεν θα πάνε χαμένες. Ο αγώνας συνεχίζεται.

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους.

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250