Οι ευεργετικές ιδιότητες του μασάζ (video)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 11:05

Οι ευεργετικές ιδιότητες του μασάζ (video)

Το σώμα μας έχει ανάγκη από περιποίηση και φροντίδα. Ένας τρόπος να το πετύχουμε αυτό είναι μέσω του μασάζ. Σύμφωνα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε σώματος, υπάρχουν διάφορα είδη. Ανάλογα με το είδος του μασάζ μπορούμε να πετύχουμε χαλάρωση, τόνωση, ευεξία, διάταση, ελαστικοποίηση, αποσυμφόρηση, μείωση πόνων, αθλητική ετοιμότητα, ευλυγισία. Ουσιαστικά μπορεί να βελτιώσει την καθημερινότητά μας σε επίπεδα που ούτε καν φανταζόμασταν, τονώνοντας το ανοσοποιητικό, ανακουφίζοντας από τον πόνο, μειώνοντας το στρες, χαλαρώνοντας τους μυς, κάνοντας το δέρμα πιο λαμπερό, αυξάνοντας την ενέργεια και βελτιώνοντας μέχρι και την ποιότητα του ύπνου. Αρα το μασάζ όχι μόνο δε αποτελεί πολυτέλεια, αλλά αποτελεί ανάγκη. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Ο Δημήτρης Μητρόπουλος είναι spa therapist, ο οποίος ειδικεύεται στο μασάζ και μας εξηγεί τα ήδη του μασάζ που μπορούν να γίνουν: «Τα ειδή μασάζ που κάνω είναι τα εξής: relax massage, sports massage, deep tissue massage, release and relax motion, thai massage, lymphatic drainage, aromatherapy. Βάση μου είναι το ξενοδοχείο «Μουϊκης», αλλά συνεργάζομαι και με αλλά ξενοδοχεία. Γενικότερα ο τουρισμός είναι το βασικό target group που έχω λόγω του ότι είναι πιο εξοικειωμένοι με το μασάζ. Οι Έλληνες τώρα σιγά σιγά αρχίζουμε και το εντάσσουμε στη καθημερινότητά μας.

masaz2

Το σίγουρο είναι ότι το μασάζ είναι για όλους και μια δόκιμη θα σας πείσει».

Τον Δημήτρη Μητρόπουλο μπορείτε να τον βρείτε για να κλείσετε ραντεβού στο Ξενοδοχείο «Μουίκης» στο Αργοστόλι (Βύρωνος 3,) ή στο τηλέφωνο 6932624845 - email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ευχαριστούμε την Σοφία Μποτιτσοπούλου, η οποία συμμετείχε για τις ανάγκες της φωτογράφισης

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

https://www.youtube.com/watch?v=epru7RU_Qz0

masaz3

masaz4


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250