Μηνιαία Δραστηριότητα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2013 12:47

Μηνιαία Δραστηριότητα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας

Κατά την διάρκεια του Ιανουαρίου 2013, από τις Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας καταγράφηκε η ακόλουθη δραστηριότητα: Συνελήφθησαν συνολικά είκοσι ένα (21) άτομα και σχηματίσθηκαν σε βάρος τους δικογραφίες για αδικήματα που διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος. Από τις υποθέσεις που εξιχνιάστηκαν οι πλέον σημαντικές αφορούσαν :

• διαρρήξεις-κλοπές
• καταδιωκτικές αποφάσεις
• παράνομη παραμονή αλλοδαπών

Κατασχέθηκαν ενδεικτικά ένα μαχαίρι, μία δίκυκλη μοτοσικλέτα καθώς και χρυσαφικά, ρολόγια, αρώματα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Επιπλέον κατά την συγκρότηση συνεργείων αντιμετώπισης παραβατικότητας και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων βεβαιώθηκαν:

• 158 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. εκ των οποίων 58 επικίνδυνες
• 13 παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Ενδεικτικά η σημαντικότερη υπόθεση που απασχόλησε τις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας, αφορούσε την εξιχνίαση πέντε περιπτώσεων διαρρήξεων στην Κεφαλονιά.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν την Πέμπτη (24.01.2013) το πρωί στην Κεφαλονιά, από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου, δύο υπήκοοι Αλβανίας (ένας άντρας και μία γυναίκα) ηλικίας 36 και 30 ετών, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ακόμη ομοεθνών τους, ηλικίας 31 και 29 ετών, που αναζητούνται, για διακεκριμένες διαρρήξεις κατά συναυτουργία. Αφαιρέθηκαν χρυσαφικά, τιμαλφή, ηλεκτρονικές συσκευές και χρηματικά ποσά συνολικής αξίας άνω των 7.000 ευρώ.




00 inkefalonia general ad 300X250