1 χρόνος inkefalonia.gr !

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 03 Φεβρουαρίου 2013 11:45

1 χρόνος inkefalonia.gr !

Σήμερα έχουμε γενέθλια, γίναμε ενός χρόνου!

Λένε ότι ο χρόνος όταν περνάει καλά, περνάει γρήγορα. Και εμείς ούτε που καταλάβαμε πόσο γρήγορα φτάσαμε να σας γράφουμε για το πώς πέρασε τούτος ο πρώτος χρόνος της διαδικτυακής μας ζωής. Ναι λοιπόν, γίναμε ενός χρόνου!

Ήταν 3 Φεβρουαρίου του 2012 όταν το inkefalonia.gr, έκανε την πρώτη του διαδικτυακή βόλτα. Και από τότε έχουν περάσει 365 μέρες γεμάτες αδιάλειπτη ενημέρωση. Μέρες γεμάτες ειδήσεις, εικόνες, βίντεο…

Τότε ξεκινήσαμε να περπατάμε μόνοι. Καθημερινά από τότε, βλέπαμε να προστίθενται νέοι φίλοι. Σήμερα φτάσαμε να έχουμε στην παρέα μας χιλιάδες από εσάς που καθημερινά μας τιμάτε με την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας.

Και σίγουρα, σας χρωστάμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την αγάπη που δείξατε και μας στηρίξατε από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής μας.

Εμείς σε αυτό τον πρώτο χρόνο της λειτουργίας μας, προσπαθήσαμε να σας φέρουμε πιο κοντά στα περισσότερα γεγονότα. Να γίνετε οι ίδιοι το μάτι και το αφτί της εκάστοτε είδησης ή εκδήλωσης. Να σας παρέχουμε μία σφαιρική ενημέρωση, γρήγορη, με συνέπεια, πλουραλισμό που θα βασίζεται στην αλήθεια.

Ξέρουμε ότι μπροστά μας έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και πάντα θα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και να σας δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, όπως κάναμε σε αυτό τον πρώτο χρόνο της λειτουργίας μας.

Δεν θα σας κουράσουμε με βαθυστόχαστες αναλύσεις για το τι πετύχαμε στον πρώτο χρόνο λειτουργίας μας. Απλά και μόνο τα θερμά λόγια σας, μας δίνουν δύναμη για να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατοί.

Σας ευχαριστούμε που είστε κοντά μας!
Inkefalonia.gr

https://www.youtube.com/watch?v=_AJ7seZRgW4&feature=youtu.be




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250