ΑΝΤΑΡΣΥΑ Κεφαλονιάς: "Ο κυβερνητικός αυταρχισμός δε θα περάσει! Kαταγγελία εναντία στην επίθεση συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013 07:11

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Κεφαλονιάς: "Ο κυβερνητικός αυταρχισμός δε θα περάσει! Kαταγγελία εναντία στην επίθεση συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ"

O κυβερνητικός και κοινοβουλευτικός ολοκληρωτισμός εναντίων εργατικών αγώνων δεν έχει τέλος. Μετά την επίθεση των ΜΑΤ στους εργαζόμενους του ΜΕΤΡΟ ο κατήφορος του αυταρχισμού συνεχίζεται με χτύπημα των δυνάμεων καταστολής σε μέλη του ΠΑΜΕ και συνδικαλιστές ταξικών Ομοσπονδιών και σωματείων, που συμβολικά κατέλαβαν το γραφείο του 8ου ορόφου του υπουργείου Εργασίας το πρωί κατά την αποχώρησή τους!

Η κυβέρνηση φοβάται τόσο πολύ την ανάπτυξη των εργατικών αγώνων που απαντά με βία και επιθετικότητα απέναντι ακόμα και σε συμβολικές κινήσεις και παραστάσεις διαμαρτυρίας! Αποτέλεσμα της απρόκλητης επίθεσης 8 τραυματίες εργαζόμενοι και πολλές προσαγωγές συνδικαλιστών (περίπου 30 εκτιμούν οι συγκεντρωμένοι). Με πορεία στη ΓΑΔΑ απάντησαν άμεσα οι διαδηλωτές..

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας και η συμβολική κατάληψη του γραφείου του υπουργού εργασίας πραγματοποιήθηκε ως απάντηση στις προκλητικές δηλώσεις του υπουργού, ο οποίος ισχυρίστηκε με απύθμενο θράσος ότι το ασφαλιστικό σύστημα οικοδομήθηκε στη βάση των πελατειακών σχέσεων, φωτογραφίζοντας νέες αντιδραστικές αλλαγές στο ασφαλιστικό.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Κεφαλονιάς καταδικάζει την επίθεση και τις προσαγωγές και απαιτεί την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων.
Στην ενότητα η δύναμη στον αγώνα η νίκη!

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ




00 inkefalonia general ad 300X250