Τεχνικό πρόβλημα στην ιστοσελίδα του ΕΟΔΚΕΦ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013 22:03

Τεχνικό πρόβλημα στην ιστοσελίδα του ΕΟΔΚΕΦ

Ως μέλη της εθελοντικής ομάδας δράσης Κεφαλονιάς οφείλουμε να γνωστοποιήσουμε τον κόσμο το λόγο που δεν ενημερώθηκαν για την έλευση των προϊόντων το Σάββατο 26-1-2013. Ο λόγος είναι ότι υπήρξαν τεχνικά προβλήματα και δεν μπορέσαμε να έχουμε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας και κατ επέκταση στη βάση δεδομένων αυτής ώστε να ενημερωθούν μέσω sms στα κινητά τους για την ημερομηνία και ώρα παράδοσης των προϊόντων.


Η μη προσβασιμότητα ήταν και η αιτία περιορισμένης παραγγελίας προϊόντων εκτός του μελιού που ούτως η άλλως υπήρχε περιορισμένη διαθεσιμότητα (μόλις 30 κιλά).

Έτσι μπορέσαμε να ειδοποιήσουμε μόνο όσους είχαν κάνει την παραγγελία τους πριν της 12-1-2013 για δε τους υπόλοιπους οι παραγγελίες θα μείνουν προς εκπλήρωση μόλις μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε το τεχνικό πρόβλημα και ξανα-αναρτήσουμε την ιστοσελίδα μας στο διαδίκτυο ώστε να έχουμε πρόσβαση σ αυτήν για να προγραμματίσουμε τις επόμενες παραγγελίες.

Ελπίζουμε στην κατανόησή σας και πολύ σύντομα θα έχετε νέα μας σχετικά με την συνεργασία της ομάδας μας με την Βαλιάνειο Γεωργική σχολή η οποία παράγει βιολογικά προϊόντα στον τόπο μας.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ




00 inkefalonia general ad 300X250