Ευχές και προσδοκίες στην κοπή της πίτας του ΝΟΚΙ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013 13:13

Ευχές και προσδοκίες στην κοπή της πίτας του ΝΟΚΙ

Με την ευχή οι επιτυχίες να ακόμα μεγαλύτερες προηγούμενη χρονιά, ο Ναυταθλητικός Όμιλος Κεφαλονιάς και Ιθάκης (ΝΟΚΙ) έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στο Μαϊστράτο. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αλέξανδρος Καλλίνικος, πριν την κοπή της πίτας έκανε εκτενή αναφορά στις επιτυχίες που είχε ο σύλλογος το 2012. Μάλιστα αναφέρθηκε εκτενώς στην σπουδαία επιτυχία της Ιουλίας Αλιβιζάτου και της Ειρήνης Γκισγκίνη, οι οποίες κατέκτησαν με τη Εθνική Ομάδα το αργυρό μετάλλιο στο βαλκανικό πρωτάθλημα  που πραγματοποιήθηκε στο Πλόβτιβ της Βουλγαρίας.

Ο κ. Καλλίνικος τόνισε πως ο ΝΟΚΙ τιμώντας τις αθλήτριες τόνισε πως τα ονόματά τους θα δοθούν σε δύο κωπηλατικές βάρκες.

Εν συνεχεία ο έφορος του Συλλόγου Ανδρέας Αλιβιζάτος, μαζί με τον πρόεδρο Αλέξανδρος Καλλίνικο, έδωσαν διπλώματα στους αθλητές που διακρίθηκαν την προηγούμενη σεζόν, ενώ τις ευχές του έδωσε και ο αντιπρόεδρος Θανάσης Αυγερινός. Μετά την κοπή, υπήρξε και μπουφές με σπιτικά φαγητά.

Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκε ο αντιδήμαρχος Ευάγγελος Κεκάτος και φυσικά πολλοί προπονητές και αθλητές του συλλόγου.

{phocagallery view=category|categoryid=401|limitstart=0|limitcount=0}




00 inkefalonia general ad 300X250