Ενιαίος Αγροτικός Συνεταιρισμός – Οικονομική ενίσχυση παραγωγών

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013 07:35

Ενιαίος Αγροτικός Συνεταιρισμός – Οικονομική ενίσχυση παραγωγών

Ο Ενιαίος Αγροτικός Συνεταιρισμός καλεί κάθε Κεφαλλονίτη και Θιακό αγροκτηνοτρόφο ο οποίος έχει αιτηθεί τη συμμετοχή του στα Μέτρα 3, 4 & 5 της Ειδικής Στήριξης σύμφωνα με το άρθρο 68 του Καν(ΕΚ) 73/2009 του Συμβουλίου και του Καν 1120/209 της Επιτροπής, με την υποβολή της ετήσιας Αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης 2012, να προσέλθει στα γραφεία του Συνεταιρισμού στο Αργοστόλι προκειμένου να καταθέσει τυχόν επιπρόσθετα δικαιολογητικά (θεωρημένα αντίγραφα και των δύο Μητρώων Αιγοπροβάτων (του παλιού και του νέου τύπου) με ενημέρωση σύμφωνα με την ετήσια απογραφή, κ.α.) για την πρόσθετη οικονομική ενίσχυση στους τομείς θηλαζουσών αγελάδων κρεοπαραγωγικής κατεύθυνσης, μοσχίδων αναπαραγωγής και ενήλικων θηλυκών ζώων, προβατίνων και αιγών άνω των 12 μηνών.

Εφιστούμε την προσοχή ως προς την καταληκτική ημερομηνία, Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013, δεδομένου ότι σύμφωνα με την εγκύκλιο του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων οι όποιες καθυστερήσεις δημιουργούν πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία του συστήματος του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. με κίνδυνο οι δικαιούχοι παραγωγοί να απολέσουν την ένταξή τους για το πριμ των συγκεκριμένων Κοινοτικών Ενισχύσεων.

Τα ποσά των εν λόγω Μέτρων Ειδικής Στήριξης για το 2012 θα κατατεθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων παραγωγών αμέσως μετά την διενέργεια του διασταυρωτικού ελέγχου από τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. ώστε να διαπιστωθεί εάν πληρούνται οι προϋποθέσεις κατά περίπτωση.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται καθημερινά στα γραφεία του Ενιαίου Αγροτικού Συνεταιρισμού στο Αργοστόλι.

Για τον Ενιαίο Αγροτικό Συνεταιρισμό Κεφαλληνίας & Ιθάκης
Ανδρέας Π. Καλαφάτης Πρόεδρος Δ.Σ.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250