Εγκαταστάθηκαν στη νέα τους στέγη οι ηλικιωμένοι του γηροκομείου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013 15:51

Εγκαταστάθηκαν στη νέα τους στέγη οι ηλικιωμένοι του γηροκομείου

Ομαλά έγινε η μεταφορά των τροφίμων του γηροκομείου στη νέα τους στέγη που αποτελεί από σήμερα το ξενοδοχείο «Φωκάς» στο Αργοστόλι.

Από νωρίς το πρωί άρχισαν να καταφτάνουν οι πρώτοι ηλικιωμένοι και να εγκαθίστανται στα δωμάτια του ξενοδοχείου που είχαν ετοιμαστεί να τους υποδεχθούν, σε μια μεταφορά με αρκετές δυσκολίες και ιδιαιτερότητες λόγω των κινησιολογιών προβλημάτων που αντιμετώπιζαν κάποιοι από αυτούς.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Καθοριστική συμβολή στην μεταφορά των ηλικιωμένων έπαιξαν τόσο οι σπουδαστές της ΕΠΑΣ Νοσηλευτών, όσο και οι Εθελοντές Σαμαρείτες που βοήθησαν τα μέγιστα τόσο στην προετοιμασία οι πρώτοι, όσο και στην ασφαλή μεταφορά οι δεύτεροι.

Παράπονα για απουσία του Δήμου κατά τη μεταφορά

Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας εκεί ακούσαμε πολλά παράπονα για την απουσία του Δήμου κατά τη σημερινή μεταφορά των ηλικιωμένων από το ένα ξενοδοχείο στο άλλο.

«Ο Δήμος απουσίαζε από τη σημερινή μεταφορά των ηλικιωμένων. Οι μόνοι που ήρθαν και βοήθησαν και τους αξίζουν συγχαρητήρια, ήταν οι Σαμαρείτες και οι σπουδαστές της ΕΠΑΣ Νοσηλευτών» ήταν τα λόγια του διευθυντή του Γηροκομείου κ. Ραζή, όταν τον ρωτήσαμε να μας πει πως πάει η μεταφορά των ηλικιωμένων.

Στο διάστημα που ήμασταν εκεί, πάντως, είδαμε αρκετά χαμόγελα στα πρόσωπα των ηλικιωμένων που φάνηκε να οικειοποιούνται γρήγορα τον νέο τους χώρο.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250