Αισιόδοξα μηνύματα στην κοπή της πίτας του ΤΕΙ

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013 15:19

Αισιόδοξα μηνύματα στην κοπή της πίτας του ΤΕΙ

Σε μία άκρως αισιόδοξη ατμόσφαιρα όσον αφορά το μέλλον του Ιδρύματος το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στην Κεφαλονιά έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Παράλληλα βράβευσε με χορηγικές υποτροφίες τους δύο φοιτητές των Τμημάτων της Κεφαλονιάς με την υψηλότερη βαθμολογία. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Πρόκειται για την Αγγελική Μοσχονά (βαθμός: 8,28) του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και τον Σπυρίδωνα Κόη (βαθμός: 8,21) του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας.

Υποτροφίες στους αριστούχους από τα «Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς»

Οι διακριθέντες φοιτητές παρέλαβαν από μία επιταγή αξίας 5.000 ευρώ, ευγενική χορηγία των «Ιχθυοτροφείων Κεφαλονιάς», που βρίσκεται εδώ και χρόνια κοντά στο πρόγραμμα των υποτροφιών του Ιδρύματος.

Ν. Μαραβέγιας: «Το ΤΕΙ όχι μόνο δεν κλείνει, αλλά ενδυναμώνεται»

Ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Ναπολέων Μαραβέγιας, στην ομιλία του πριν από την κοπή έδωσε έναν αισιόδοξο τόνο σχετικά με το μέλλον του Ιδρύματος στο νησί μας: «Το ΤΕΙ όχι μόνο δεν κλείνει, αλλά ενδυναμώνεται θεσμικά και με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Σε γενικές γραμμές πάμε πάρα πολύ καλά. Δεν θέλω να ακούτε τις Κασσάνδρες που σε γενικές γραμμές λένε διάφορα πράγματα ότι κλείνουμε. Εκείνο που ξέρουμε εμείς είναι ότι τη Δευτέρα ο Υπουργός Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλος θα ανακοινώσει ένα σχέδιο για κάποια τμήματα που συγχωνεύονται μια θα υπάρξει μία ενδυνάμωση εφόσον δεν καταργηθεί κανένα πρόγραμμα σπουδών.

Είμαστε καλύτερα, απ΄ ο,τι ήμασταν τα τελευταία χρόνια και είναι δύσκολο να ανακοπεί αυτή η μεγάλη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει. Με αυτή την αισιόδοξη νότα να πορευτούμε και να ευχηθούμε και πάλι καλή χρονιά».
Στην εκδήλωση, η οποία έγινε στο Κτίριο της Κεντρικής Διοίκησης παραβρέθηκαν ο αντιπεφερειάρχης κ. Σωτήρης Κουρής, ο αντιδήμαρχος κ. Ευάγγελος Κεκάτος, οι οποίοι απεύθυναν χαιρετισμό και ευχές, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Αγγελος Κωνσταντάκης, οι σύμβουλοι Μαρία Κουνάδη και Νίκος Παπαδάτος, ο διοικητής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας Γεώργιος Χωραϊτης, ο διοικητής του Μαντζαβινατείου Ληξουρίου Διονύσης Μαρκάτος και άλλοι.

Το φλουρί βρήκε ο Αρχιμανδρίτης π. Σπυρίδων Πετεινάτος, ο οποίος εκπροσωπούσε την Μητρόπολη Κεφαλληνίας και παρέλαβε ως δώρο το λεύκωμα του Παύλου Παπαδάτου για την Κεφαλονιά.

{phocagallery view=category|categoryid=394|limitstart=0|limitcount=0}




00 inkefalonia general ad 300X250