Σωματείο Εργαζομένων στον Τουρισμό «Ο Αγ. Μηνάς» : «Επικίνδυνη διάσταση το φαινόμενο της βίας και τρομοκρατίας»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012 08:47

Σωματείο Εργαζομένων στον Τουρισμό «Ο Αγ. Μηνάς» : «Επικίνδυνη διάσταση το φαινόμενο της βίας και τρομοκρατίας»

Το Σωματείο μας καταδικάζει την τραμπούκικη επίθεση στον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου και προέδρου του σωματείου μας Μάκη Σπυράτου. 

Θεωρούμε ότι είναι ενέργεια ενταγμένη στο γενικότερο πλαίσιο της τρομοκρατίας που δέχονται οι εργαζομένοι οι οποίοι πλήττονται βάναυσα από την βάρβαρη και αντιλαϊκή πολιτική της Ε.Ε, και της συγκυβέρνησης του μαύρου μετώπου .

Και επειδή τα στελέχη μας πρωτοστατούν στην οργάνωση της ταξικής πάλης διώκονται καθημερινά προκειμένου να τρομοκρατήσουν τον λαό συνολικά.

 

Έχει πάρει επικίνδυνη διάσταση αυτό το φαινόμενο της βίας και της τρομοκρατίας, υπάρχει οργανωμένο σχέδιο καταστολής και συκοφάντησης του ταξικού κινήματος με προβοκάτσιες και επιθέσεις. Δεν μας φοβίζουν, δεν μας τρομοκρατούν, παίρνουμε δύναμη και ετοιμάζουμε την αντεπίθεση !

Φοβούνται το αφέντη λαό και το δείχνουν, παίρνουν συγκεκριμένα κατασταλτικά μέτρα, τόσο απέναντι στο ταξικό κίνημα, όσο και στους πρωτοπόρους του.

 

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας στον κλάδο μας να συσπειρωθούν στο σωματείο , κανένας μόνος του, ετοιμάζουν ένα μεσαιωνικό καλοκαίρι και ένα σιβηρικό χειμώνα στα δικαιώματά μας !

 

Βάζουν το θέμα των κινητοποιήσεων που γίνονται μέσα στο καλοκαίρι θεωρώντας τες εμπόδιο στον τουρισμό, και προβαίνουν σε συστάσεις, και υποδείξεις !

 

Μιλάνε αυτοί που εφαρμόζουν με την πολιτική της Ε.Ε και τις εντολές του πολιτικού τους προσωπικού, που καταδίκασαν με την στάση τους την εργατική λαϊκή οικογένεια σε απόγνωση, και έχουν το θράσος τώρα οι μεγαλοξενοδόχοι ειρωνικά να μιλάνε για την “απελπιστική τους καθημερινότητα” ....

 

Μιλάνε αυτοί που μετέτρεψαν το επίδομα ανεργίας, μέσω προγραμμάτων, σε επιδότηση στους εργοδότες και τους χαρίζουν τζάμπα εργάτες. Που συρρίκνωσαν το επίδομα του ΟΑΕΔ στα 12 ευρώ την ημέρα!

 

Καλούμε τους εργαζόμενους να μην τρομοκρατούνται και κυρίως να βγάλουν τα σωστά συμπεράσματα

                                                                                              

                                                                                         Το Δ.Σ

 

                                                                    

 




00 inkefalonia general ad 300X250