H συνέντευξη Τύπου για την αυριανή κινητοποίηση για τις συγχωνεύσεις των Νοσοκομείων

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2013 14:40

H συνέντευξη Τύπου για την αυριανή κινητοποίηση για τις συγχωνεύσεις των Νοσοκομείων

Συνέντευξη Τύπου εν όψει της αυριανής (Τρίτη 7 Ιανουαρίου 11.30 π.μ.) κινητοποίησης για την συγχώνευση των Νοσοκομείων, παραχώρησαν σήμερα από κοινού Η Λαϊκή Επιτροπή Ληξουρίου, από κοινού με το Εργατικό Κέντρο και την ΕΛΜΕ-ΚΙ. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Στο πάνελ των ομιλητών βρέθηκαν ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Μάκης Σπυράτος, ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννης Κουρούκλης, ο Βαγγέλης Βαλλιάνος από την Επιτροπή Αγώνα Παλικής, ο πρόεδρος της ΕΛΜΕΚΙ Διονύσης Γεωργόπουλος και ο Διονύσης Αλιβιζάτος από την Επιτροπή Αγώνα Λειβαθούς.

Και οι πέντε διατράνωσαν την επιτακτική ανάγκη για μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση που θα γίνει αύριο στις 11.30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο, τονίζοντας παράλληλα την αναγκαιότητα να παραμείνει αυτόνομο το Μανταβινάτειο Νοσοκομείο στην Νομό μας, αλλά και την ανάγκη για δημόσια δωρεάν παιδία για όλους».

Ακούστε παρακάτω αναλυτικά τις τοποθετήσεις σχετικά με την αυριανή κινητοποίηση Εργατικό Κέντρο: Συνέντευξη Τύπου για τις συγχωνέυσεις Νοσοκομείων by Inkefalonia.gr 2012 (4)